Αρχική Αεροπορικά Νέα Το μήνυμα της Barcelona προς την Turkish Airlines

Το μήνυμα της Barcelona προς την Turkish Airlines

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ηγεσίας που διοργάνωσε για το 2012, στην Antalya, η Turkish Airlines – ο κορυφαίος συνεργάτης της ομάδας της Barcelona και ανερχόμενο αστέρι της αεροπορικής βιομηχανίας – έλαβε ένα απροσδόκητο μήνυμα από τους παίκτες της ομάδας. Το μήνυμα ήταν σαφές: «Το παιχνίδι είναι τώρα» – «The Game is Now».

Οι κορυφαίοι αστέρες της Barcelona, Xavi Hernandez, Eric Abidal, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Pedro Rodriguez, Dani Alves, Cesa Fabregas, Andres İniesta, Gerard Pique και Lionel Messi κατέγραψαν ένα βίντεο ειδικά για την Turkish Airlines. Το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και περιλαμβάνει ένα σαφές μήνυμα προς όλη την κοινότητα της THY, την οποία και ενθαρρύνει να μην τα παρατάει ποτέ και να ξεπερνά τα όρια της για την επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων.

Οι παίκτες της FC Barcelona, μέσα από το ιδιαίτερα όμορφο και δημιουργικό βίντεο, αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη της οικογένειας της THY δίνοντας τα ακόλουθα μηνύματα και συμβουλές για την επιτυχία: 

«Αν νικήσεις μια φορά είσαι νικητής. Αν νικήσεις ξανά, τότε είσαι πρωταθλητής!»
«Είτε κερδίζεις, είτε χάνεις. Δεν υπάρχει ισοπαλία στο παιχνίδι!»   
«Να έχεις πάντα τα μάτια σου στραμμένα στην μπάλα!»
«Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Να είστε μαχητικοί!»
«Να μην τα παρατάτε ποτέ!»
«Να είστε δυνατοί!»
«Να βρίσκεστε σε κάθε μέρος του γηπέδου!»
«Τρέξτε γρηγορότερα. Πιο γρήγορα και από τον ίδιο σας τον εαυτό!»
«Ποτέ να μην χάνετε μία καλή ευκαιρία!»         
«Συνεργαστείτε!»

Το τέλος του βίντεο βρίσκει τον Xavi Hernandez να λέει με τέλεια προφορά: «ο μόνος μου ανταγωνιστής είναι η Turkish Airlines» δημιουργώντας μια απρόσμενα θετική αίσθηση υπερηφάνειας και εμπιστοσύνης στους θεατές του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.