Αρχική Τουρισμός Η TUI Hellas ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά

Η TUI Hellas ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά

Η TUI Hellas ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, και προχωρά σε σημαντική διοικητική αλλαγή, μετά την αποχώρηση του κου. Νότη Παπαθανάση, με την ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Josep-Antόn Grases, ο οποίος κατέχει και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μεσογείου της TUI Travel PLC.
Ο κ. Josep-Antόn Grases θα ασκεί τα καθήκοντά του με έδρα την Αθήνα, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την ισχυρή υποστήριξή του Ομίλου TUI προς την ελληνική θυγατρική εταιρεία, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον προς την ελληνική αγορά τουρισμού. Ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα και είναι βασικό η σημασία του να αναδειχθεί και να στηριχθεί από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Η TUI Hellas έχει μια απολύτως επιτυχημένη πορεία και ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τουρισμού, διακινώντας περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο και διατηρώντας παράλληλα ένα δίκτυο 19 υποκαταστημάτων στους σημαντικότερους ελληνικούς προορισμούς.
Παράλληλα, διαθέτει μία ξεκάθαρη στρατηγική για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην Ελλάδα, τόσο για τον εισερχόμενο όσο και για τον εξερχόμενο τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιεί ευκαιρίες που σχετίζονται με τους εγχώριους tour operators, και με τον ανεξάρτητο ταξιδιώτη (αγορά των ταξιδιωτικών πακέτων) αντίστοιχα.  
Ο κ. Josep-Antόn Grases δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με την ανάληψη και των νέων μου καθηκόντων θα συνεισφέρω στην ενδυνάμωση της θέσης της εταιρείας στην Ελλάδα, που αποτελεί άλλωστε μια από τις αγορές προτεραιότητας για τον Όμιλό μας. Στόχος μας είναι μέσα από εξειδικευμένες ενέργειες, απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες της αγοράς, να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ανάπτυξή μας».    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.