Αρχική Ξενοδοχεία “Οι ιστορίες” του Γιώργου Λυντζέρη στο Sofitel Athens Airport

“Οι ιστορίες” του Γιώργου Λυντζέρη στο Sofitel Athens Airport

"Οι ιστορίες" του Γιώργου Λυντζέρη στο Sofitel Athens AirportΣτους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2012 η έκθεση έργων τέχνης του καλλιτέχνη Γιώργου Λυντζέρη με τίτλο «Ιστορίες».

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από μοναδικά έργα του ταλαντούχου καλλιτέχνη ο οποίος ερμηνεύει τις «Ιστορίες» ως εξής: «Η αφήγηση είναι τέχνη της καρδιάς. Ο νους παραθέτει τα συστατικά, τα πρόσωπα, τα αντικείμενα, τον χώρο, κλπ. Από εκεί και πέρα έγκειται στον θεατή-ακροατή να ανακαλύψει ένα μέρος ή όλη την αλήθεια της ιστορίας».

Ο Γιώργος Λυντζέρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις όπως επίσης σκηνογραφίες και διαλέξεις. Παράλληλα με όλα αυτά, από το 2009 και έως σήμερα διδάσκει στο Μικρό Πολυτεχνείο εφαρμοσμένη σκηνογραφία και fashion design.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Μαρτίου 2012 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από Δευτέρα ως Κυριακή, όλο το 24ωρο. Τα έργα τέχνης είναι διαθέσιμα προς πώληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.