Αρχική Αεροπορικά Νέα Εκκενώθηκε χθές, 13/2/2012, το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά

Εκκενώθηκε χθές, 13/2/2012, το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά

Συνελήφθη ένας άνδρας στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ μετά το συναγερμό που σήμανε εξαιτίας απειλής για τοποθέτηση βόμβας, όπως ανακοίνωσε χθες η ολλανδική στρατιωτική αστυνομία.

Ένας άνδρας συνελήφθη περίπου στις 13:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας) από τη μονάδα επέμβασης της ολλανδική αστυνομίας την ώρα που κρυβόταν στις τουαλέτες του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, αυτός ο άνδρας βρισκόταν στις τουαλέτες του αεροδρομίου και ήταν “αναστατωμένος”. Λίγο νωρίτερα είχε γευματίσει σε ένα εστιατόριο του αεροδρομίου, όμως αρνήθηκε να πληρώσει.

“Είχαμε μια πληροφορία για τοποθέτηση βόμβας και εκκενώσαμε το αεροδρόμιο”, τόνισε ο εκπρόσωπος της στρατιωτικής αστυνομίας Ρόμπερτ φαν Κάπελ, ενώ στη συνέχεια αφού ερευνήθηκε η υπόθεση ο ίδιος δήλωσε  στο Γαλλικό Πρακτορείο “Δεν βρήκαμε εκρηκτικά πάνω του”.

Ο ίδιος διευκρίνισε επίσης πως οι δύο βασικοί τερματικοί σταθμοί -οι διεθνείς τερματικοί σταθμοί 1 και 2- εκκενώθηκαν και διεξήχθησαν εξονυχιστικές έρευνες. Ωστόσο αφού επιβεβαιώθηκε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας οι σταθμοί άνοιξαν.

Η αστυνομία δεν έδωσε άλλες πληροφορίες υπογραμμίζοντας ότι “διεξάγεται έρευνα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.