Αρχική Κύπρος Το 34ο Συνέδριο του Συνδέμου Ξενοδόχων Κύπρου στις 2, Φεβρουαρίου

Το 34ο Συνέδριο του Συνδέμου Ξενοδόχων Κύπρου στις 2, Φεβρουαρίου

ΠΑΣΥΞΕΤο Ετήσιο Συνέδριο, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, θα πραγματοποιηθεί, για 34η κατά συνέχεια χρονιά, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

Στο επίσημο μέρος του Συνεδρίου θα υπάρχει μια σημαντική παρουσίαση/συζήτηση από τον Υπουργό Οικονομικών και Εκπρόσωπο της Hermes Airports στις 11.30, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί στις 13.00, ενώ τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών θα ακολουθήσουν στις 13.45.

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι:

“YEAR 2012: CRITICAL FOR THE LONG-TERM FUTURE OF CYPRUS TOURISM /
ΕΤΟΣ 2012: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”
και υποδιαιρείται στις ακόλουθες τέσσερεις παρουσιάσεις:

1.    HOTELSTARS UNION SCHEME
2.     THE VISION OF RYANAIR IN OPENING A NEW ERA
IN THE EVOLUTION OF CYPRUS TOURISM
3.     OUR EXPERIENCE FROM THE FIRST YEAR OF PEGAS TOURISTIK
OPERATION TO CYPRUS AND FUTURE PROSPECTS
4.    OPENING OUR SKY FOR A WIDER HORIZON – HOW TO OVERCOME EXISTING OBSTACLES TO UNTAP THE GREAT POTENTIAL AROUND US

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται επίσης στην ευχάριστη θέση ν’ αναφέρει ότι την παρουσίαση των θεμάτων ανέλαβαν διακεκριμένοι Ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Συναφώς είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κ. Καζαμίας, ο οποίος ευγενώς απεδέχθη την πρόσκληση του ΠΑΣΥΞΕ.
Με επίσης μεγάλη ευχαρίστηση ο Σύνδεσμος πληροφορεί και για τη συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου, ως Εισηγητών, του κ. M. Luthe, CEO του GERMAN HOTEL ASSOCIATION – HOTELSTARS UNION και Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της  HOTREC Hospitality Europe (HOTELS, RESTAURANTS & CAFES IN EUROPE), της κας M. Corrigan, Sales & Marketing Manager for Cyprus της RYANAIR και της κας Br. Barkel, Contracting Director West Europe του PEGAS TOURISTIK της Ρωσίας, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Κύπρο ειδικά για το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και του κ. K. Hassard, Executive Manager Commercial & Marketing της HERMES AIRPORTS.

Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων. Το Συνέδριο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Εκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 20η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελεσθούν εκ μέρους της Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Εκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης «Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών» με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Ο ΠΑΣΥΞΕ επιθυμεί και δημόσια να διαβιβάσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους μέχρι στιγμής Επίσημους Χορηγούς του που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και κατεπέκταση με την ξενοδοχειακή βιομηχανία του τόπου μας και οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

    PwC Cyprus
    Επίσημος Χορηγός του Ετήσιου Συνεδρίου

    ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ    
    Επίσημος Χορηγός της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών

    ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ    
    Επίσημος Χορηγός του Οδηγού Προϊόντων & Υπηρεσιών

    HERMES AIRPORTS LTD    
    Επίσημος Χορηγός του Γεύματος

    THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD
    Επίσημος Χορηγός των Διαλειμμάτων του Καφέ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ      
    Επίσημος Χορηγός των Folders των Συνέδρων

    CYTA
    Επίσημος Χορηγός των Βadges των Συνέδρων και
    Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας
 
    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON PARK    
    Για την παραχώρηση των Αιθουσών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.