Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair δημιουργεί περισσότερες από 1,000 νέες θέσεις εργασίας

Ryanair δημιουργεί περισσότερες από 1,000 νέες θέσεις εργασίας

ryanair jetΗ χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την ανάγκη για δημιουργία φέτος 1.000  και πλέον νέων θέσεων εργασίας για πιλότους, πλήρωμα θαλάμου επιβατών, μηχανικούς και υπεύθυνους πωλήσεων και marketing, με έδρα την Ευρώπη, καθώς ο στόλος της Ryanair θα αυξηθεί από 270 σε 305 αεροσκάφη.

Ενώ ήδη για το 2012, η Ryanair ανακοίνωσε πέντε νέες βάσεις στο Billund (Δανία), στο Wroclaw (Πολωνία), στη Πάλμα (Ισπανία), στο Μάντσεστερ (Αγγλία) και στην Πάφο (Κύπρος). Η Ryanair αναμένει η κίνηση της να αυξηθεί από 76 εκατ. επιβάτες το 2011 σε 80 εκατ. το 2012.
 
Όσοι ενδιαφέρονται με ειδικότητες, όπως πιλότοι, πλήρωμα θαλάμου επιβατών, μηχανικοί και υπεύθυνοι πωλήσεων και μάρκετινγκ, η αεροπορική εταιρεία τους καλεί να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της www.ryanair.com/ie/careers/job.
 
Εκπρόσωπος της Ryanair δήλωσε πως στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση του στόλου και των πτήσεων, καθώς οι χαμηλοί ναύλοι, την έχουν κάνει την πιο αγαπημένη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.