Αρχική Οικονομία Μειωμένη η κίνηση των Ελλήνων τις φετινές γιορτές

Μειωμένη η κίνηση των Ελλήνων τις φετινές γιορτές

Μειωμένη η κίνηση των Ελλήνων τις φετινές γιορτέςΣύμφωνα με τα στοιχεία της airfasttickets.gr που ειδικεύεται στις ηλεκτρονικές κρατήσεις ταξιδίων, τα ταξίδια των Ελλήνων ιδίως προς το εξωτερικό, όπως ήταν αναμενόμενο λόγω της οικονομικής κατάστασης ήταν φέτος πολύ μειωμένα. Οι Έλληνες προτίμησαν για φέτος τη Βιέννη, το Λονδίνο, το Παρίσι, την Πράγα, και τη Βουδαπέστη που αποτελούν παραδοσιακά αγαπημένους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι εξωτικοί προορισμοί δεν παρουσίασαν ιδιαίτερη ζήτηση.

Οι περισσότεροι Έλληνες αποφάσισαν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα κυρίως με τους προορισμούς, που έχουν εύκολη οδική πρόσβαση, να παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Οι περισσότερες κρατήσεις ήταν για την Αράχωβα, τα Ζαγοροχώρια, το Καρπενήσι, τον Άγιο Αθανάσιο και τα Καλάβρυτα.

Η airfasttickets δραστηριοποιείται στη Γερμανία και στη Μεγάλη Βρετανία με δικά της μάλιστα γραφεία και με τις πλατφόρμες www.airfasttickets.de και www.airfasttickets.co.uk από όπου γίνονται κρατήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πληροφορίες από τα γραφεία εξωτερικού της airfasttickets σημειώνουν ότι υπάρχει μια αύξηση από και προς όλους τους βασικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κρατήσεις προς την airfasttickets έχουν σημειώσει αύξηση από όλους τους βασικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Την μεγαλύτερη αύξηση την έχει παρουσιάσει η Γερμανία με 30% συγκριτικά με το 2010 γεγονός που έχει βοηθήσει και η πρόσφατη λειτουργία του γραφείου της airfasttickets στο Βερολίνο. Ακολουθεί η Ιταλία με αύξηση 20%, οι Κάτω Χώρες με αύξηση 17%, η Γαλλία με αύξηση 14%, και η Αγγλία με αύξηση 12%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.