Αρχική Πολιτισμός Την προώθηση της ιδέας του Θόδωρου Αγγελόπουλου για τη δημιουργία Μουσείου Κινηματογράφου...

Την προώθηση της ιδέας του Θόδωρου Αγγελόπουλου για τη δημιουργία Μουσείου Κινηματογράφου αποφάσισε ο ΟΛΠ

Celestyal Cruises

Η άλλη Θάλασσα του Θόδωρου ΑγγελόπουλουΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε., εξέφρασε ομόφωνα τη θλίψη του για την απώλεια του «ποιητή των εικόνων» Θόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος επί ένα έτος γύριζε την ταινία  του «Η άλλη θάλασσα» στις εγκαταστάσεις του Ο.Λ.Π Α.Ε., με την ενεργή συμπαράσταση διοίκησης και εργαζομένων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, το οποίο δια του Προέδρου του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του Οργανισμού προς την οικογένεια του, αποφάσισε:
(α) εφόσον αποφασισθεί η συνέχιση της παραγωγής της ταινίας, να συνεχίσει την παραχώρηση χώρων, πόρων και μέσων μέχρι την ολοκλήρωση της.
(β) να προωθήσει την ιδέα του Θόδωρου Αγγελόπουλου για τη δημιουργία Μουσείου Κινηματογράφου εντός των χώρων της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά, δεδομένου ότι στον ευρύτερο Πειραιά έχουν γυρισθεί σημαντικότατες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και
(γ) στο υπό δημιουργία πάρκο στο Καστράκι, το οποίο θα αποτελεί τμήμα της Πολιτιστικής Ακτής, κύριο χώρο εντός του οποίου ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γύριζε την τελευταία του ταινία, να δοθεί το όνομα του, ως ελάχιστο δείγμα τιμής σε έναν πολίτη που με το έργο του τίμησε την Ελλάδα.       

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.