Αρχική Airport Η Hochtief ανέβαλε τη πώληση των αεροδρομίων

Η Hochtief ανέβαλε τη πώληση των αεροδρομίων

Η Hochtief ανέβαλε τη πώληση των αεροδρομίων

Η Γερμανική κατασκευαστική εταιρεία Hochtief, ανέβαλε τη δημοπρασία των αεροδρομίων, μετά την αποτυχία να τα πουλήσει εντός του 2011.

“Το περιβάλλον της αγοράς είναι πιο δύσκολο από ό, τι αναμενόταν”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. “Ωστόσο παραμένει ένας στρατηγικός στόχος η πώληση των Αεροδρομίων της Hochtief.”

Η εταιρεία ξεκίνησε τη διαδικασία πώλησης το Μάιο του 2011, και ανέμενε να εισπράξει περί το € 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ (1.9 δισεκατομμύριο δολάρια) για τα μερίδια της στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Βουδαπέστης, του Σίδνεϊ, των Τιράνων και των γερμανικών πόλεων του Ντίσελντορφ και του Αμβούργου.

Η Γαλλική κατασκευαστική εταιρεία Vinci, η Κινέζικη εταιρεία HNA Group, μητρική της Hainan Airlines και η κοινοπραξία Fraport και Deutsche Bank, διαχείρισης αεροδρομίων, RREEF ήταν μεταξύ των διαγωνιζομένων.

Μετά όμως από την αγορά πλειοψηφικού πακέτου της Hochtief, από την ισπανική κατασκευαστική εταιρεία ACS , ο υπεύθυνος του τμήματος αεροδρομίων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης, Martin Rohr, ανέβαλε τη διαδικασία πώλησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.