Αρχική Αεροπορικά Νέα Έγκριση συνεργασίας Etihad και Air Berlin

Έγκριση συνεργασίας Etihad και Air Berlin

Οι ρυθμιστικές αρχές της Γερμανίας και της Αυστρίας έδωσαν την έγκρισή τους για τη συμφωνία που ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα και αφορά την αύξηση του μετοχικού μεριδίου της Etihad Airways στην airbelin κατά 29,21%.

Η εγκεκριμένη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο αερομεταφορέων θα προσφέρει στους επιβάτες ένα συνδυαστικό παγκόσμιο δίκτυο 239 προορισμών, με άνετη σύνδεση μέσω των κόμβων στο Άμπου Ντάμπι, στο Βερολίνο, στο Ντίσελντορφ, στη Βιέννη και στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει από κοινού ενέργειες, όπως δρομολόγια υπό κοινό κωδικό στο δίκτυο της κάθε εταιρείας, συμψηφισμό των προνομίων για το πρόγραμμα τακτικών επιβατών και συμφωνίες αμοιβαίας συντήρησης στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντίσελντορφ.

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που όλες οι ρυθμιστικές εγκρίσεις ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε με τα σχέδιά μας να δημιουργήσουμε μοναδικές προσφορές για τους επιβάτες μας στο από κοινού δίκτυο μας».

“Η συνεργασία μεταξύ Etihad Airways και airberlin θα έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά, τονώνοντας τον ανταγωνισμό και λειτουργώντας κατ’ επέκταση προς όφελος των επιβατών σ’ όλο τον κόσμο.

“Αποτελεί ορόσημο στην ιστορία μας και το πρώτο βήμα σε έναν ιδιαιτέρως θετικό συνεταιρισμό μέσα στα επόμενα χρόνια.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της airberlin κ. Hartmut Mehdorn είπε: “Είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η αρχή μίας πολύ επιτυχημένης σύμπραξης η οποία θα ωφελήσει τους πελάτες και των δύο εταιριών. Προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για την από κοινού μελλοντική ανάπτυξη της αγοράς και παρέχει την απαραίτητη προϋπόθεση για αύξηση των συνεργιών και βελτιστοποιήσεις του κόστους.”

Η Etihad Airways και η airberlin group μεταφέρουν συνολικά περισσότερους από 40 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο, λειτουργούν 233 αεροσκάφη και απασχολούν 18,000 υπαλλήλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.