Αρχική Ξενοδοχεία O «Αστέρας Βουλιαγμένης» κυρίαρχος πόλος έλξης τουρισμού σε ολόκληρη την Μεσόγειο

O «Αστέρας Βουλιαγμένης» κυρίαρχος πόλος έλξης τουρισμού σε ολόκληρη την Μεσόγειο

O «Αστέρας Βουλιαγμένης» κυρίαρχος πόλος έλξης τουρισμού σε ολόκληρη την ΜεσόγειοΗ «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ» ανακηρύχθηκε προσωρινή ανάδοχος του Διεθνούς Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για τη Μακροχρόνια Μίσθωση, διάρκειας σαράντα (40) ετών, του Τουριστικού Λιμένα Βουλιαγμένης, σύμφωνα με την από 07.12.2011 απόφαση της Επιτροπής Διαγωνισμού της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ. 
Την εν λόγω δραστηριότητα θα αναλάβει εταιρεία αποκλειστικού σκοπού, θυγατρική της «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ», κατά τα προβλεπόμενα στη Διακήρυξη του σχετικού Διαγωνισμού. Η εταιρεία που θα συσταθεί θα έχει την ευθύνη για τη μακροχρόνια μίσθωση και εκμετάλλευση της Μαρίνας Βουλιαγμένης.    
Η ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ υπέβαλε Δεσμευτική Οικονομική Προσφορά με προσφερόμενο συνολικό μίσθωμα το ποσό των € 43.000.000. 
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ», κύριος Λεωνίδας Θεόκλητος, δήλωσε σχετικά τα εξής:
 «Με την ανάληψη της διαχείρισης της Μαρίνας Βουλιαγμένης, το συγκρότημα του «Αστέρα» κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ολοκλήρωση του πακέτου υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει στους πελάτες του. Με αυτήν την κίνηση, πιστεύουμε ότι ο «Αστέρας» καθίσταται κυρίαρχος πόλος έλξης τουρισμού εξαιρετικά υψηλού επιπέδου σε ολόκληρη την Μεσόγειο».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.