Αρχική Εταιρικά Νέα Minoan Group: Μετεγκατάσταση κεντρικών γραφείων στη Γλασκώβη, Σκωτίας

Minoan Group: Μετεγκατάσταση κεντρικών γραφείων στη Γλασκώβη, Σκωτίας

Minoan Group PlcΟ Όμιλος Minoan Group Plcμετέφερε τα κεντρικάτoυ γραφεία στη Γλασκώβη της Σκωτίας .

Η ενέργεια αυτή έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση  από την Κυβέρνηση της Σκωτίας. Ο Υπουργός Επιχειρήσεων κ. Fergus Ewing (Enterprise Minister) τόνισε ότι η μεταφορά των γραφείων της εταιρείας συνεπάγεται τη δημιουργία 52 νέων θέσεων εργασίας στη Σκωτία και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, ενώ ταυτόχρονα αναγνώρισε τα φιλόδοξα σχέδια περαιτέρω επέκτασης των δραστηριοτήτων της Minoan Group στη Μεγάλη Βρετανία και πέραν αυτής, δίδοντας έμφαση στο γεγονός ότι η επέκταση αυτή θα πραγματοποιηθεί τώρα με βάση τη Σκωτία.

«Η Κυβέρνηση της Σκωτίας εργάζεται σκληρά με στόχο την αύξηση της επιχειρηματικότητας στη Σκωτία και για το λόγο αυτό είμαστε ευτυχείς που ο Όμιλος Minoan Group Plc. επέλεξε τη Γλασκώβη ως νέα έδρα των επιχειρήσεών του. … Η επιχείρηση αυτή θα ενισχύσει την τοπική οικονομία με τη δημιουργία έως 52 νέων θέσεων εργασίας. Επίσης θα συμβάλλει θετικά στην προσπάθεια αυτής της Κυβέρνησης να εκπληρώσει τον φιλόδοξο στόχο της δημιουργίας βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης για τη Σκωτία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ewing.   

Ο Όμιλος Minoan Group Plc έχει ολοκληρώσει τo πρώτο σημαντικό δίκτυο ταξιδιωτικών επιχειρήσεων στη Σκωτία. Τους τελευταίους επτά μήνες έχει εξαγοράσει το King World Travel, το John Semple Travel και το 19% του Stewart Travel, έχοντας ταυτόχρονα αναλάβει και τη διοίκηση του, με συμφωνίες αξίας περίπου 4,6 εκατομμυρίων Ευρώ. Επίσης έχει αναλάβει την εκπροσώπηση στη Σκωτία της εταιρείας πώλησης πακέτων κρουαζιέρας Cruise118.com, μέλους της Αμερικάνικης Cruise.com καθώς και την αποκλειστική αντιπροσώπευση πωλήσεων (General Sales Agent) για τις πτήσεις της Sunwing Airlines μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά. Ο Όμιλος υπολογίζει για την τρέχουσα χρήση κύκλο εργασιών ύψους 55 εκ Ευρώ. Το δίκτυο πελατών του Ομίλου διαθέτει περισσότερους από 100.000 ενεργούς πελάτες και εξυπηρετείται από 11 γραφεία στη Σκωτία που απασχολούν πάνω από 135 εργαζομένους.

Ο Christopher Egleton , Πρόεδρος της Minoan Group Plc, σχολίασε :

«Είμαστε ευχαριστημένοι για τη θετική ανταπόκριση από την Κυβέρνηση της Σκωτίας στην απόφαση για τη μετεγκατάστασή των κεντρικών μας γραφείων στη Γλασκώβη. Ο Όμιλός μας έχει φιλόδοξα σχέδια επέκτασης στη Μεγάλη Βρετανία και πέραν αυτής τα οποία τώρα θα υλοποιηθούν από τη βάση μας στη Σκωτία. Το γεγονός αυτό δηλώνει την εμπιστοσύνη μας στη δυναμική της αγοράς αυτής. Η έως τώρα πορεία μας είναι πολύ ικανοποιητική, ενώ παράλληλα παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στην υλοποίηση του έργου μας στο Βορειοανατολικό Άκρο της Κρήτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.