Αρχική Αεροπορικά Νέα Lufthansa: Ζητάμε εγγυητικές επιστολές, μόνο, από εκείνους που δεν έχουν παρουσιάσει μέχρι...

Lufthansa: Ζητάμε εγγυητικές επιστολές, μόνο, από εκείνους που δεν έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής την εγγύηση

Σε ερώτηση της Travelling daily News προς τους αρμόδιους του ομίλου Lufthansa, στην Ελλάδα, σχετικά με τον θέμα που έχει δημιουργηθεί, για τις εγγυητικές επιστολές που ζητάει η εταιρεία από τα ταξιδιωτικά γραφεία, είχαμε την εξής δήλωση-διευκρίνηση:
Η Lufthansa επιβεβαιώνει ότι έχει ζητήσει από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες εγγυητικές επιστολές από Τράπεζα, ως ένα προληπτικό μέτρο, μόνο, ωστόσο, από εκείνους που δεν έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής την εγγύηση.
Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος της Lufthansa ζητά από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να παρέχουν εγγύηση μόνο για την αξία των εισιτηρίων που έχουν πωληθεί.
Αυτή είναι μια διαδικασία που αποφάσισε η Lufthansa να εφαρμόσει, λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει αυξανόμενος κίνδυνος για τα γραφεία ταξιδίων να μην είναι σε θέση να αποδώσουν τις εισπράξεις των πωλήσεων των εισιτηρίων τις οποίες συλλέγουν εξ ονόματος και για λογαριασμό των αερογραμμών του Ομίλου της Lufthansa, στις ίδιες τις αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.