Αρχική Ιστιοπλοΐα Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών: Γενική Συνέλευση – αρχαιρεσίες

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών: Γενική Συνέλευση – αρχαιρεσίες

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος ΠατρώνΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών καλεί τα μέλη στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στις 11 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00με τα πιο κάτω θέματα:

  1. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2011

  2. Οικονομικός Απολογισμός για την περίοδο από 01-01-2011 έως 11-12-2011 και Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Έγκριση και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

  3. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.

  4. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου – Εξελεγκτικής Επιτροπής – Πειθαρχικού Συμβουλίου.

 

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα πιο πάνω όργανα παρακαλούνται όπως το γνωρίσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο το αργότερο μέχρι τις 07-12-2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00.

Έναρξη ψηφοφορίας μισή ώρα μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης.

Διάρκεια: 4 ώρες

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 11:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις πριν τη Γενική Συνέλευση στο γραφείο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών (ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00), για να μην καθυστερήσει η έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.