Αρχική General Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Νέοι και Εθελοντισμός»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Νέοι και Εθελοντισμός»

Celestyal Cruises

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Νέοι και Εθελοντισμός» στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Μάνης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος όσον αφορά την αξία και τη σημασία του εθελοντισμού.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λύκειο Καρδαμύλης με τη συνεργασία του Κέντρου Νέων Καλαμάτας της ΜΚΟ Κ.Α.ΝΕ., μίλησε για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Νέα Γενιά σε Δράση» ο κ. Φιλάρετος Βούρκος, συντονιστής του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, καθώς και εθελοντές από διάφορες χώρες (Ολλανδία, Πολωνία, Γαλλία, Λιθουανία, Ισπανία, Γερμανία) για την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αυτό.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο – μεταξύ άλλων – ενθαρρύνει την κινητικότητα των νέων μέσα και έξω από τα όρια της Ε.Ε και τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες ζωής.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο διακρατικών δραστηριοτήτων για τη νεολαία και τον εθελοντισμό, τις οποίες σχεδιάζει ο Δήμος Δυτικής Μάνης, εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα ” Νέα Γενιά σε Δράση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.