Αρχική Εκθέσεις Μεγάλη η συμμετοχή για την 5η “Ecotec”

Μεγάλη η συμμετοχή για την 5η “Ecotec”

Μεγάλη η συμμετοχή για τη 5η EcotecΣε μια Ελλάδα που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη οικονομική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της, υπάρχει μια αγορά που συνεχίζει να αναπτύσσεται και για την οποία οφείλουμε και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ως χώρα, αυτή της «Πράσινης Ανάπτυξης».

Η 5η διεθνής έκθεση «ECOTEC Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα» θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής
 
από την Πέμπτη 15 μέχρι και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

 
και θα έχει ως κυρίαρχο μήνυμα την προτροπή για ανάληψη μιας μεγάλης εθνικής προσπάθειας ώστε η Ελλάδα να καταστεί το ταχύτερο δυνατόν ένας σημαντικός παραγωγός και εξαγωγέας «καθαρής» ενέργειας, κάτι που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και τις εξαγωγές της.

Τρείς σχεδόν μήνες πριν και οι περισσότερες εταιρίες έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους και για τη διοργάνωση του 2012. Παράλληλα αρκετές είναι οι νέες εταιρίες -ελληνικές και ξένες- που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την έκθεση.

Χορηγοί  της έκθεσης είναι οι εταιρίες RenApps και UP Solar ενώ μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό «Ecotec».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.