Αρχική Ξενοδοχεία Εγκαινιάζοντας το Intercontinental Moscow Tverskaya…

Εγκαινιάζοντας το Intercontinental Moscow Tverskaya…

Εγκαινιάζοντας το Intercontinental Moscow Tverskaya...Αυθεντικά αρώματα & παραδοσιακά γλυκίσματα από τη Μόσχα στο ΑthenaeumInterContinental Αthens.

Καθώς ο Όμιλος IHG ετοιμάζεται να γιορτάσει τα εγκαίνια του InterContinental Moscow Tverskaya στη Μόσχα, περισσότεροι από 2000 επισκέπτες σε 18 ξενοδοχεία του Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν σε πρωτότυπες γευσιγνωστικές εμπειρίες από την πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Από τις 5 έως τις 11 Δεκεμβρίου, το Athenaeum InterContinental Athens συμμετέχοντας στον εορτασμό των εγκαινίων του InterContinental Moscow Tverskaya (5 Δεκεμβρίου) προσκαλεί φίλους και επισκέπτες στο Café Vienna για να γευτούν παραδοσιακά γλυκίσματα και τσάι από τη Μόσχα.

Ο κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Athenaeum InterContinental αναφέρει σχετικά: “Επιδιώκοντας καθημερινά να προσφέρουμε αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας στα 170 ξενοδοχεία της αλυσίδας InterContinental και με αφορμή τα εγκαίνια του InterContinental Moscow Tverskaya, σας προσκαλούμε στο Café Vienna για να γιορτάσουμε μαζί με γεύσεις και αρώματα από τη Μόσχα.”

Το InterContinental Moscow Tverskaya βρίσκεται στην καρδιά της Μόσχας, σε κοντινή απόσταση από γνωστά αξιοθέατα όπως η Κόκκινη Πλατεία και το Κρεμλίνο. Απέχει μόλις 30 λεπτά από το αεροδρόμιο, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το μετρό. Το ξενοδοχείο διαθέτει 203 δωμάτια, εκ των οποίων 22 σουίτες, εκτενείς συνεδριακές εγκαταστάσεις έκτασης 600 τμ, εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών καθώς επίσης spa και γυμναστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.