Αρχική Αθλητικά Τα παιδιά υποδέχονται τους αθλητές στη Μαραθώνια διαδρομή Σύμβολο

Τα παιδιά υποδέχονται τους αθλητές στη Μαραθώνια διαδρομή Σύμβολο


Τηλεοπτικό Σποτ ΣΕΓΑΣ – 29ος Κλασικός Μαραθώνιος… by Athens_classic_marathon

Προπομπούς χιλιάδες μαθητές θα έχουν οι περίπου 8500 δρομείς όλων των κατηγοριών και ηλικιών που θα αγωνιστούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Τέσσερις Δήμοι από αυτούς που διασχίζει η κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου διοργανώνουν λαικούς αγώνες παίδων με την ονομασία Kids Run με σκοπό να τιμήσουν την κορυφαία διοργάνωση και παράλληλα να υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο τους χιλιάδες αθλητές που παίρνουν μέρος.

Η αρχή θα γίνει απο τη Νέα Μάκρη όπου οι νεαροί δρομείς θα ξεκινήσουν στις 08:45 μπροστά από το Δημοτικό κατάστημα στο 9.4 χιλιόμετρο του Μαραθωνίου για να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την σκυτάλη μετά θα πάρει η Ραφήνα με τους επίδοξους μαραθωνοδρόμους να ξεκινούν στις 09:00 απο το ύψος του Ναού της Αναλήψεως (χλμ. 17.3) και να τερματίζουν στην διασταύρωση για το κέντρο της Ραφήνας.

Ο τρίτος αγώνας Kids Run θα διεξαχθεί στο Πικέρμι όπου ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09:30 από το 22ο χλμ. του Μαραθωνίου στην διασταύρωση Αγ. Χριστοφόρου & Βλεπύρρου.

Το φινάλε της “παιδικής αλυσίδας” θα γραφτεί την Αγ. Παρασκευή και στις 10:00 με τους νεαρούς μαθητές να ξεκινούν απο το 22ο χλμ. Για τον αγώνα των 1200 μέτρων.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ανεμπόδιστη διέλευση των δρομέων του Μαραθωνίου και οι τέσσερις αγώνες Kids Fun θα διεξαχθούν 45΄ πριν την αναμενόμενη άφιξη του πρώτου δρομέα.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.