Αρχική Ελλάδα Καταγγελία Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. για αποφάσεις «δύο ταχυτήτων» του υπουργείου Οικονομικών

Καταγγελία Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. για αποφάσεις «δύο ταχυτήτων» του υπουργείου Οικονομικών

ΣΕΕΔΔΕΗ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. με επιστολή της προς όλα τα ΜΜΕ, καταγγέλλει την υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία εξαιρούνται από το  Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μόνο τα ξενοδοχεία & κάμπινγκ, ενώ τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Διαμερίσματα, υποχρεούνται να το πληρώσουν..

Παραθέτουμε την επιστολή

“Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., καταγγέλλει την υπουργική κόλαφο, με την οποία συμπεριλαμβάνονται στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων, απόφαση που είναι πλήρως αντίθετη με τα όσα ο νόμος προβλέπει υιοθετώντας αυθαίρετα την εξαίρεση μόνο μίας ομάδας από τα τουριστικά καταλύματα, αυτή των κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, ήτοι  ξενοδοχείων & κάμπινγκ. Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης απόφασης είναι η υφαρπαγή του εισοδήματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων.
Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. καταγγέλλει το υπουργείο Οικονομικών για αποφάσεις «δύο ταχυτήτων» που βάλουν κατά του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων και οδηγούν σε απόγνωση τους 40.000 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.
Η Συνομοσπονδία στηλιτεύει την τακτική της παρερμηνείας του νόμου και αποδοκιμάζει την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, προειδοποιώντας για δυσμενείς συνέπειες στην περιφερειακή οικονομία της χώρας, την οποία χρόνια τώρα στηρίζουν οι επιχειρήσεις – μέλη της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.