Αρχική Γαστρονομία Η PR Connexion & ο Οργανισμός Τουρισμού Βιέννης μας δελεάζουν για μια...

Η PR Connexion & ο Οργανισμός Τουρισμού Βιέννης μας δελεάζουν για μια μαγική χειμωνιάτικη απόδραση στην αυστριακή πρωτεύουσα

Ένα διήμερο γαστρονομικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων με αντικείμενο τις τελευταίες τάσεις και ειδήσεις από τη Βιέννη.
Οι γεύσεις, οι εικόνες και τα αρώματα της αυστριακής πρωτεύουσας πλημμύρισαν την Αθήνα τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου. Με δύο εξαιρετικά πρωτοποριακές και επιτυχημένες εκδηλώσεις, η PR Connexion και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης, εκπροσωπούμενοι αντίστοιχα από την κα Στέλλα Ουρούμη και την κα Olivia Divjak, ενημέρωσαν εκλεκτούς εκπροσώπους των ΜΜΕ για ό,τι νεότερο συμβαίνει στην γαστρονομική και πολιτιστική ατζέντα της πόλης. Και οι δύο εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χάρη στη μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή των δημοσιογράφων.
Γαστρονομικό ταξίδι. Οίνος και γεύση σε ένα συγκλονιστικό συνδυασμό.
Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στη ζωντανή, πρωτοποριακή, γαστρονομική σκηνή της αυστριακής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής εκδήλωσης που πραγματοποίησαν η PR Connexion και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης (VTB) στις 24 Νοεμβρίου 2011, στο εστιατόριο Πbox στην Αθήνα. Ο διάσημος Ελληνο-Αυστριακός σεφ, Κωνσταντίν Φιλίππου δημιούργησε ένα διαφορετικό μενού εμπνευσμένο από τις αυστριακές γεύσεις σε συνεργασία με τον γνωστό Chef, Χριστόφορο Πέσκια, ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ενώ τα συνοδευτικά κρασιά ήταν ευγενική χορηγία της νεαρής Βιεννέζας οινοποιού, Jutta Kalchbrenner.  Η υπεύθυνη Γραφείου Τουρισμού της Βιέννης, κυρία Olivia Divjak, παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομική σκηνή της πόλης, καθώς και τα νέα μπαρ και εστιατόρια που διεκδικούν τη δική τους θέση στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.
Έτος Κlimt 2012
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή επέτειος εορτάζεται την ερχόμενη χρονιά στη Βιέννη, με τη συμπλήρωση 150 ετών από τη γέννηση του μεγάλου Αυστριακού ζωγράφου Gustav Klimt. Σε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2011 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο Κολωνάκι, οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κυρία Olivia Divjak, για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στη διάρκεια του επερχόμενου έτους Klimt 2012!
Η εταιρία Δημοσίων Σχέσεων, PR Connexion, διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Βιέννης και πρωτοστατεί στην έγκυρη πολιτιστική ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ σε ό,τι έχει σχέση με την αυστριακή πρωτεύουσα, το λίκνο του πολιτισμού, των τεχνών και της μουσικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.