Αρχική Εκδηλώσεις Η Αθήνα βραβεύεται ως Προορισμός της Χρονιάς

Η Αθήνα βραβεύεται ως Προορισμός της Χρονιάς

Από αριστερά, ο κ. Γ.Μπρούλιας, πρόεδρος της ΕΤΟΑΑ παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Α. Ανδρεάδη πρόεδρο του ΣΕΤΕΗ πόλη της Αθήνας αναδείχθηκε Προορισμός της Χρονιάς στην κατηγορία βράβευσης «Προορισμός που προσφέρει τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις» στο πλαίσιο των τουριστικών βραβείων «Philoxenia Tourism Awards», που απονεμήθηκαν για 6η συνεχή χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στην Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Τα τουριστικά βραβεία «Philoxenia Tourism Awards», που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών, σύμφωνα με τους Έλληνες ταξιδιώτες, απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργανώνει η HELEXPO, προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει μέρος στην επιλογή του καλύτερου προορισμού με την ψήφο του.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για αυτό το βραβείο που πήρε η πόλη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτό.
Οι δράσεις της Αθήνας βρίσκονται ήδη σε ανοδική πορεία που μπορεί να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με τη βοήθεια όλων.
Ιδιαιτέρως σε μια τέτοια περίοδο, είναι αποφασιστικός ο ρόλος που καλούμαστε να διαδραματίσουμε. Η Αθήνα παραμένει ένας ιδανικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του έτους και επενδύουμε καθημερινά στην πολιτιστική της ανάπτυξη. Μέσα από την δημιουργία αλλά και την παρότρυνση για κάθε είδους πολιτιστικές δράσεις, η Αθήνα καθίσταται ο πολιτισμικός καθρέφτης της χώρας».
Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών (ΕΤΟΑΑ) κ. Γιώργος Μπρούλιας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε όλους μας τους συνεργάτες  για την πολύτιμη βοήθεια τους και τον εξαιρετικό ζήλο που επέδειξαν  στην διοργάνωση εκδηλώσεων  όπως είναι το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, το Jazz Festival, το Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου, την διεθνή έκθεση Bienalle, τη δράση This is my Athens και άλλα πολλά, καθώς επίσης, και τους κατοίκους της πόλης που αγκάλιασαν  τις πρωτοβουλίες αυτές. Κύριο μέλημά μας είναι η δημιουργία και η προσέλκυση γεγονότων και πολιτιστικών δρώμενων που θα αποτελέσουν έναν αυτόνομο τουριστικό πόλο έλξης για την πόλη».
Στην εν λόγω εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός μεταξύ του κοινού που έλαβε μέρος στη δημόσια ψηφοφορία στον οποίο η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων πρόσφερε ως έπαθλο διήμερη διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.