Αρχική Tourism Διημερίδα με θέμα: «Το μέλλον της Θαλάσσιας Έρευνας στην Ελλάδα τα επόμενα...

Διημερίδα με θέμα: «Το μέλλον της Θαλάσσιας Έρευνας στην Ελλάδα τα επόμενα 20 χρόνια»

Διημερίδα με θέμα: «Το μέλλον της Θαλάσσιας Έρευνας στην Ελλάδα τα επόμενα 20 χρόνια» Tο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), στοχεύοντας στη σύνταξη της «Διακήρυξης για τη Θαλάσσια Έρευνα στην Ελλάδα, 2012-2032», πραγματοποιεί Διημερίδα με θέμα: «Το μέλλον της Θαλάσσιας Έρευνας στην Ελλάδα τα επόμενα 20 χρόνια», στις 14 – 15 Νοεμβρίου 2011 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα.

Σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι η δημιουργία εθνικών στρατηγικών στόχων για τη θαλάσσια έρευνα, ώστε η χώρα μας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο με τον καλύτερο τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εφαρμογή μιας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Πολιτικής.

Απαραίτητη για την συμμετοχή σας είναι η εγγραφή στη Διημερίδα.

H Διακήρυξη θα περιλαμβάνει τις προτάσεις που θα συζητηθούν στη Διημερίδα και εκείνες που θα προκύψουν από το Forum. Το τελικό σχέδιο της Διακήρυξης θα παρουσιαστεί σε Ειδική Συνεδρία κατά τη διάρκεια του 10ου Συμποσίου Ωκεανογραφίας και Αλιείας το Μάιο του 2012 και θα παραδοθεί τον Ιούλιο του 2012 στην ΓΓΕΤ στο Υπουργείο Παιδείας και στην Ελληνική κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.