Home Κύπρος Διατίθεται ήδη στο διαδύκτιο ο χειμερινός κατάλογος με ελκυστικές τιμές του ΠΑΣΥΞΕ

Διατίθεται ήδη στο διαδύκτιο ο χειμερινός κατάλογος με ελκυστικές τιμές του ΠΑΣΥΞΕ

Διατίθεται ήδη στο διαδύκτιο ο χειμερινός κατάλογος με ελκυστικές τιμές του ΠΑΣΥΞΕ Παρά τις αντιξοότητες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της επιδείνωσης της εποχικότητας του τουρισμού στην Κύπρο, ο ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζει την προσφορά ελκυστικότατων τιμών με σημαντική έκπτωση για τον εσωτερικό τουρισμό, σε 90 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών, μελών του Συνδέσμου, που μετέχουν στον νέο κατάλογο του εσωτερικού τουρισμού για την χειμερινή περίοδο Νοεμβρίου 2011 – Μαρτίου 2012.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €12.50 το άτομο σε διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων (για διαμονή 4 ατόμων), και από €18.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).
Ο ΠΑΣΥΞΕ κατέβαλε έντονη προσπάθεια και ενθάρρυνε τα μέλη του να παραμείνουν σε λειτουργία κατά την επόμενη χειμερινή περίοδο – με την αξιοποίηση των διαφόρων Σχεδίων Επιχορηγημένων Προγραμμάτων Κατάρτισης και Επιμόρφωσης που το Υπουργείο Εργασίας προσφέρει μέσω, τόσο της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) όσο και του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ).
Ως αποτέλεσμα επιτεύχθηκε η συμμετοχή στο νέο κατάλογο προσφορών του ΠΑΣΥΞΕ, αριθμού ρεκόρ μονάδων μελών του, και τούτο παρά τις αντιξοότητες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της επιδείνωσης της εποχικότητας του τουρισμού στην Κύπρο.
Απολαύστε την ηρεμία, τη γαλήνη και τη μαγεία της φθινοπωρινής Κύπρου για τις 2ήμερες, 3ήμερες και εβδομαδιαίες αποδράσεις σας, απολαμβάνοντας τις ανέσεις και τη φιλόξενη ξεγνοιασιά των ξενοδοχείων τόσο των Ορεινών Θερέτρων όσο και των Παραλιακών περιοχών.
Την πρωτοβουλία του ΠΑΣΥΞΕ στηρίζουν έμπρακτα και ουσιαστικά ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και οι Κάρτες American Express της Τράπεζας Κύπρου.
Ο νέος χειμερινός κατάλογος με τις ελκυστικές τιμές, ο οποίος καλύπτει την περίοδο από 1/11/2011 μέχρι 31/3/2012, διατίθεται ήδη στο διαδύκτιο, στις ιστοσελίδες του ΠΑΣΥΞΕ, του ΚΟΤ και της Τράπεζας Κύπρου:
www.cyprushotelassociation.org
www.visitcyprus.com
www.visitcyprus.biz
www.bankofcyprus.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.