Αρχική Οικονομία Διαγωνισμός αξιοποίησης της Μαρίνας Βουλιαγμένης

Διαγωνισμός αξιοποίησης της Μαρίνας Βουλιαγμένης

Διαγωνισμός αξιοποίησης της Μαρίνας ΒουλιαγμένηςΑνακοινώθηκε από την Εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ ΑΕ), η κατάθεση Φακέλων Δεσμευτικού Ενδιαφέροντος (Β Φάση) για το Διαγωνισμό αξιοποίησης του ακινήτου Μαρίνα Βουλιαγμένης, τη Τρίτη 1 Νοεμβρίου.

   Φάκελους υπέβαλλαν τα εξής επιχειρηματικά σχήματα:

Lamda Development SA (Λάτσης) και

ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ

       Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΕΤΑ, η επιτροπή του Διαγωνισμού αποσφράγισε και εξετάζει τους υποφακέλους των δικαιολογητικών συμμετοχής και εν συνεχεία θα αποσφραγίσει τους υποφακέλους των τεχνικών και οικονομικών προσφορών ώστε να καταλήξει στην επιλογή του προσωρινού αναδόχου.    

      Ο Τουριστικός Λιμένας Βουλιαγμένης βρίσκεται σε απόσταση 21 χιλ. από το κέντρο της Αθήνας και αποτελεί έναν από τους παλαιότερους και πλέον προνομιακούς τουριστικούς λιμένες της Ελλάδας, που εξασφαλίζει στους χρήστες του καλή ιδιωτικότητα, ενώ αποτελεί προτιμητέο τόπο ελλιμενισμού για σκάφη ιδιοκτητών υψηλού οικονομικού επιπέδου. Παράλληλα, προσφέρει στους χρήστες του εγγύτητα σε ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας.

      Σκοπός του διαγωνισμού είναι η αναβάθμιση, των εγκαταστάσεων καθώς και η ανάδειξη της  Μαρίνας σε σύγχρονο τουριστικό λιμένα που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς (ελληνικής και διεθνούς).   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.