Αρχική Airport Parking για το Ελ.Βενιζέλος Διεθνές Αεροδρόμιο με 40% φθηνότερες τιμές

Parking για το Ελ.Βενιζέλος Διεθνές Αεροδρόμιο με 40% φθηνότερες τιμές

Celestyal Cruises

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να προβληματίζεστε με τον τρόπο μετακινησής σας από και προς το αεροδρόμιο και να ακυρώνετε τα επαγγελματικά σας ταξίδια ή τις διακοπές σας λόγω τυχόν απεργιών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το Ιδιωτικό Parking Μακράς Διάρκειας, EURO UNITED, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αφήσετε το αυτοκίνητό σας με πιο χαμηλές από οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεταφοράς και μετακίνησης σας από και προς το αεροδρόμιο και 30%-40% χαμηλότερες σε σχέση με το parking του Διεθνούς Αεροδρομίου, Ελ.Βενιζέλος .
Παρέχεται 24ωρη φύλαξη από ανθρώπινο δυναμικό και συναγερμό. Επίσης ο χώρος βιντεοσκοπείται επί 24ωρου βάσεως.

Γλυτώστε χρόνο!
Το  EURO UNITED LONG TERM AIPORT PARKING, σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο χωρίς να χάνετε χρόνο ψάχνοντας για θέση στο πάρκινγκ και κουβαλώντας τις αποσκευές σας μέχρι το κτίριο του αεροδρομίου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (ήλιο, βροχή, αέρα, κρύο, χιόνι).

Εάν έχει προηγηθεί τηλέφωνο σας με την ημέρα και ώρα αφιξής σας εντός 5 λεπτών σας μεταφέρουν έξω απο την πύλη που πετάτε. Όταν επιστρέψετε και λίγο πριν
παραλάβετε τις αποσκευές σας μετά από τηλεφωνική κλήση σας παραλαμβάνει αυτοκίνητο της εταιρίας και σας μεταφέρει στο Parking για να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.