Αρχική Airlines News Olympic Air με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 32 ευρώ!

Olympic Air με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 32 ευρώ!

Celestyal Cruises

Olympic Air Airbus A319Η Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς  προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Ηράκλειο, Χίος, Μύκονος (από και προς Αθήνα) και Χανιά (από και προς Θεσσαλονίκη). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Σόφια και Κωνσταντινούπολη (από και προς Αθήνα).
Η προσφορά, για 300 θέσεις, ξεκινά το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 11 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
Για τα επιλεγμένα δρομολόγια εσωτερικού το εισιτήριο ξεκινά από 32 ευρώ από (ή προς) Θεσσαλονίκη ή για πτήσεις προς Αθήνα. Για τα δρομολόγια εξωτερικού οι τιμές ξεκινούν από 73 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από 52 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:
Αθήνα – Σόφια
από €73
Σόφια – Αθήνα  
από €53
Αθήνα – Κωνσταντινούπολη
από €83
Κωνσταντινούπολη – Αθήνα
από €52

Προορισμοί εσωτερικού:
Αθήνα – Ηράκλειο
από €51
Ηράκλειο – Αθήνα
από €32
Αθήνα – Χίος  
από €51
Χίος – Αθήνα
από €32
Αθήνα – Μύκονος  
από €51
Μύκονος – Αθήνα
από €32
Θεσσαλονίκη – Χανιά
από €32
Χανιά – Θεσσαλονίκη
από €32

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας εισιτήρια σε προσιτές τιμές για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.