Αρχική Rally Στις 14 Οκτωβρίου το IRC – Ράλυ Κύπρου

Στις 14 Οκτωβρίου το IRC – Ράλυ Κύπρου

Στη Λευκωσία – Γέρι, 14 – 16 Οκτωβρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί IRC ράλι της Κύπρου. Το ράλι Κύπρου χρονολογείται από το 1970.
Εκείνα τα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο, σκληρό, άγριο, δύσκολο, απόλυτα καταστρεπτικό event, με απογοητευτικές μέσες ταχύτητες και σημεία ελέγχου που σκοπό είχαν να επιφέρουν το μέγιστο των χρονικών ποινών. Ωστόσο, ήταν αποτελεσματικά οργανωμένο, και οι επισκέπτες που διέσχιζαν τη θάλασσα για να φτάσουν, απολάμβαναν τη θερμή φιλοξενία και την αυθεντική φιλικότητα των διοργανωτών.
Το 2002, με Απριλιάτικες καταιγίδες να μαστιγώνουν το τοπίο, ο Marcus Gronholm έγινε διάσημος αφού κέρδισε το Ράλι της Κύπρου χωρίς να έχει κερδίσει σε καμία από τις διαδρομές.
Φέτος και για δεύτερη φορά, η Κύπρος θα φιλοξενήσει τον τελικό του ράλι IRC. Γνωστό για τις χαμηλές μέσες ταχύτητες, σε σύγκριση με τους άλλους αγώνες, χάρη στις κλειστές και μεγάλες στροφές, είναι αδιαμφισβήτητα μια απαιτητική δοκιμασία. Είναι επίσης μία από τις δύο διοργανώσεις του IRC 2011 που θα προσφέρουν άσφαλτο και χώμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.