Αρχική Τοπικά Νίκος Βολάκος Η Δημοτική Αρχή απέδειξε πως είναι ανίκανη να διαχειριστεί ένα...

Νίκος Βολάκος Η Δημοτική Αρχή απέδειξε πως είναι ανίκανη να διαχειριστεί ένα μεγάλο έργο στο Δήμο Σαρωνικού, όπως η αποχέτευση

Μπροστά στο πολιτικό κόστος και την δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων της Παλαιάς Φώκαιας που ποτέ δεν είχαν σοβαρή ενημέρωση, έκαναν κι άλλη ΣΤΡΟΦΗ αυτή τη φορά ακυρώνοντας την απόφαση τις 4-9-2011 για χωροθέτηση του ΚΕΛ(Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων) στη Γερακίνα.
Σε μια συνεδρίαση παρωδία, αποφάσισαν πως η μοναδική επιλογή είναι η Ψυτάλλεια για τα λύματα του Σαρωνικού. Χωρίς καμία έγγραφη διαβεβαίωση από τους αρμόδιους φορείς προσπαθούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί, ειδικά στην Παλαιά Φώκαια.
Το ερώτημα είναι αν θέλουμε τα επόμενα είκοσι χρόνια να συνεχίσουμε να έχουμε βόθρους που να μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και παραλίες ακατάλληλες για μας και τα παιδιά μας, επειδή σήμερα ο Δήμαρχος με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο βάζουν την πολιτική τους επιβίωση πρώτη και δεύτερη την υγεία μας.
Να θυμίσουμε το διαπαραταξιακό συμβούλιο με τους επικεφαλής των παρατάξεων μετά από πρόσκληση του κ.Τσαλικίδη , κατέληξε σε φιάσκο.
Ενώ στις αρχές Ιουλίου όλοι μαζί συνεδριάσαμε με τον ειδικό γραμματέα υδάτων του ΥΠΕΚΑ κ.Ανδρεαδάκη , στη συνέχεια δεν είχαμε καμία συμμετοχή και ενημέρωση για τις επαφές με τους αρμοδίους φορείς. Εδώ και δεκαπέντε μέρες ζητάμε από τον κ. Τσαλικίδη να συγκαλέσει διαπαραταξιακό συμβούλιο χωρίς καμιά ανταπόκριση.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα εγγράφου που σας παραθέτουμε , τεχνολογίας επεξεργασίας λυμάτων που γνώριζαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος και απέκρυψαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού.

Περισσότερα στο www.polisonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.