Αρχική Airlines News Η Sabre υπογράφει πολυετή συμφωνία διανομής με την Aegean Airlines

Η Sabre υπογράφει πολυετή συμφωνία διανομής με την Aegean Airlines

Η Sabre υπογράφει πολυετή συμφωνία διανομής με την Aegean Airlines Η Sabre Travel Network,  η διεθνής εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων που εξυπηρετεί ταξιδιωτικά πρακτορεία και προμηθευτές, προχώρησε στην υπογραφή πολυετούς συμφωνίας για τη διανομή των ναύλων, των προγραμμάτων και του inventory της Aegean Airlines.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με το ηλεκτρονικό σύστημα διανομής κρατήσεων (GDS) Sabre θα διαθέτουν εγγυημένη πρόσβαση σε όλες τις θέσεις και τις κατηγορίες ναύλων της Aegean Airlines.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Airlines, κ. Δημήτρης Γερογιάννης, δήλωσε: «Η διανομή των ναύλων της εταιρείας μας μέσω της Sabre αποτελεί σημαντικό μέρος της διαρκώς εξελισσόμενης στρατηγικής ανάπτυξης που ακολουθούμε. Η χρήση του κορυφαίου GDS Sabre είναι καθοριστικής σημασίας για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα ενισχύει την παγκόσμια εμβέλεια της εταιρείας συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.»

Ο κ. Dean Bibb, αντιπρόεδρος της Sabre Travel Network στην Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την Αφρική, είπε χαρακτηριστικά: «Η Aegean Airlines αναγνωρίζει την αξία του GDS Sabre και των κορυφαίων πρωτοποριακών λύσεων που παρέχουμε με στόχο τη στήριξη των αεροπορικών εταιρειών στην προώθηση και πώληση των προϊόντων τους, συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών υπηρεσιών, σε εκατομμύρια επιβάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Sabre είναι η πιο αποτελεσματική, οικονομικά αποδοτική αγορά ταξιδίων παγκοσμίως και η Aegean συντάσσεται στο πλευρό των πολλών αεροπορικών εταιρειών που κατανοούν τη σημασία του GDS ως σημαντική πηγή εσόδων και ανάπτυξης.

Η παρούσα συμφωνία προσφέρει στους πελάτες των πρακτορείων μας μεγαλύτερο εύρος επιλογών και αντίστοιχου περιεχομένου υπηρεσιών σε όλες τις περιοχές.»

Μέσω της συγκεκριμένης συμφωνίας, η Aegean Airlines αποκτά πρόσβαση σε περισσότερους από 350.000 χρήστες των συνδεδεμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Sabre ανά τον κόσμο.

Πληροφορίες σχετικά με τη Sabre Travel Network

Η Sabre Travel Network παρέχει τεχνολογικές λύσεις στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά ταξιδιών στον κόσμο, η οποία συνδέει προμηθευτές και αγοραστές ταξιδιωτικών προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διανομής κρατήσεων (GDS) Sabre. Οι πρωτοποριακές λύσεις λογισμικού φέρνουν σε επαφή περισσότερους από 350.000 επαγγελματίες στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με περισσότερες από 400 αεροπορικές εταιρείες, 93.000 ξενοδοχεία, 25 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, 50 σιδηροδρομικές εταιρείες, 13 διοργανωτές κρουαζιέρων και άλλους παγκόσμιους προμηθευτές ταξιδιωτικών προϊόντων. Πάνω από 300 εκατομμύρια άνθρωποι ετησίως χρησιμοποιούν τον δίαυλο αυτό για την αγορά των αεροπορικών τους εισιτηρίων.
Η Sabre Travel Network είναι μέλος της Sabre Holdings, μιας παγκόσμιας εταιρείας παροχής τεχνολογικών ταξιδιωτικών λύσεων που εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη βιομηχανία παγκοσμίως – αυτήν των ταξιδίων και του τουρισμού. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της χρησιμοποιείται από περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για τον προγραμματισμό, την πραγματοποίηση κρατήσεων και την μετάβαση στον προορισμό τους στον χρόνο και την τιμή που είναι κατάλληλη για αυτούς. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο: www.sabre.com. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.