Home Σύλλογοι Η Τουρκία θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABTA το 2012

Η Τουρκία θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABTA το 2012

Η Τουρκία θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABTA το 2012Η Τουρκία θα φιλοξενήσει το 2012 το συνέδριο της ABTA στο θέρετρο του Belek, στην Αττάλεια, τον Οκτώβριο του 2012.

Θα είναι η πρώτη φορά που το συνέδριο της ΑΒΤΑ φιλοξενείται στην Τουρκία από το 1996 και η μοναδική φορά που θα πραγματοποιηθεί σε ένα all-inclusive θέρετρο.

Μιλώντας κατά την καταληκτική συνεδρίαση του 2011 στην Πάλμα Μαγιόρκα, ο διευθυντής του τουρκικού Γραφείου Τουρισμού στο Λονδίνο Tolga Tuyluoglu δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που ABTA θα έρθει στην Τουρκία το προσεχές έτος Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ένα τόσο σημαντικό τουρνουά θα φλοξενηθεί στο Μπέλεκ της Αττάλειας, ένα από τα πολυτελή θέρετρα μας.

«Τη τελευταία φορά που φιλοξενήσαμε συνέδριο της ABTA ήταν στην Κωνσταντινούπολη το 1996, τότε είχαμε λίγο περισσότερες από 750.000 αφίξεις -.. Τώρα είναι κοντά στα τρία εκατομμύρια Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια τόσο σημαντική αγορά για εμάς και αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δείξουμε στα ταξιδιωτικά γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου το νέο τουριστικό πρόσωπο της Τουρκίας. “

Από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος της ABTA Mark Tanzer δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Τουρκία θα είναι οικοδεσπότης του συνεδρίου της ΑΒΤΑ το 2012. Η Τουρκία είχε μια κατακόρυφη άνοδο τα τελευταία χρόνια ως τουριστικός προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες..

“Το θέρετρο του Belek που θα παρέχει υποστήριξη για το πρόγραμμα του Συνεδρίου προσφέρει, πέντε αστέρων διευκολύνσεις. Είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθεί το Συνέδριο σε ένα all-inclusive θέρετρο. “

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.