Αρχική Τουρισμός ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας με βασικό άξονα τη προβολή και προώθηση Ελληνικών...

ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας με βασικό άξονα τη προβολή και προώθηση Ελληνικών προορισμών

nikitiadis austria
Φωτογραφία αρχείου

Στις 8 Νοεμβρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης, έκθεση ζωγραφικής του Josef Martinek.
Στα εγκαίνια θα παραστούν εκπρόσωποι από την πολιτική και επιχειρηματική ζωή της αυστριακής πρωτεύουσας, όπως επίσης τουριστικοί φορείς και Έλληνες ομογενείς. Τον ζωγράφο θα προλογίσει η Αντιδήμαρχος Βιέννης κα. Βασιλάκου.
Οι χώροι του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης φιλοξενούν συχνά εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και κολάζ, γνωστών καλλιτεχνών όπως των καθηγητών Βαρλάμη και Kand.
Στο επίκεντρο της θεματογραφίας βρίσκεται φυσικά η Ελλάδα.

Το γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας με βασικό άξονα των δραστηριοτήτων του τη προβολή και προώθηση νέων προορισμών, διοργάνωσε

Προβολή ταινίας για Φολέγανδρο και Μήλο
Την  Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, προβλήθηκε ταινία 15 ΄ αφιέρωμα στα νησιά Φολέγανδρο και Μήλο, απο τη κρατική ORF, που συμμετείχε σε ταξίδι δημοσιογράφων που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας σε συνεργασία με τον διοργανωτή ταξιδίων Springer Reisen.
Για πρώτη φορά άγνωστα στο ευρύ κοινό νησιά, παρουσιάζονται μέσα απο αφιερώματα σε 12 κύρια έντυπα και εφημερίδες της Αυστρίας.
Στόχος αποτελεί η προσέλκυση και άλλων Tour Operator  και η τόνωση της τουριστικής κίνησης της περιοχής.

Άλλες δραστηριότητες για τη προβολή της Ελλάδας στην Αυστρία και τη Ουγγαρία είναι
Ένα Αφιέρωμα στη Ρόδο, το νησί του Ήλιου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό συνοδεύει τους επιβάτες των Αυστριακών Αερογραμμών Austrian Airlines αλλά και της θηγατρικής Lauda air.
Η Ρόδος ένας απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Αυστριακών, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της όχι μόνο με τις υπέροχες ακτογραμμές της αλλά και με την ιδιαίτερα πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία της.
Το τρισέλιδο αφιέρωμα ξεναγεί στο νησί των Ιπποτών , στη πόλη της Ρόδου αλλά και στα ήσυχα χωριά της με τις ταβέρνες και τα καφενεία.
Το νησί των αντιθέσεων : Τεμένη, μιναρέτες, παζάρι και κάστρο των Ιπποτών. Ενα ταξίδι στην Ιστορία.    www.skylines.at

Επίσης ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στην Αθήνα, την πόλη που φιλοξένησε τους Special Olympics, πρόκειται να προβάλλει τον Οκτώβριο, η κρατική τηλέοραση της Ουγγαρίας MTV 1.
To συνεργείο της Ουγγρικής τηλεόρασης επισκέφτηκε την ελληνική πρωτεύουσα την περίοδο των αγώνων. Το ρεπορτάζ επιχειρεί την προβολή της Αθήνας ως ιδανικό προορισμό citybreak αλλά και παραθέρισης.
Το ταξίδι διοργανώθηκε σε συνεργασία της κρατικής MTV, του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας και της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ.
Τα αεροπορικά εισιτήρια αποτελούν προσφορά  των Ουγγρικών αερογραμμμών Malev .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.