Αρχική Κρουαζιέρες Royal Caribbean: Στρατηγικής σημασίας συνεργασία με Xiamen Gov’t και China World Cruises

Royal Caribbean: Στρατηγικής σημασίας συνεργασία με Xiamen Gov’t και China World Cruises

RCI Legend of the SeasΗ Royal Caribbean International συνήψε στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη Κινέζικη Δημοτική επιχείρηση της Xiamen και τη China World Cruises.
Στους τέσσερεις μήνες της χρονοναύλωσης για το 2012, το Legend of the Seas θα προσφέρει κρουαζιέρες, που κυμαίνονται σε 3 – 8 νύχτες.
Οι αναχωρήσεις των κρουαζιερών θα γίνονται από τις πόλεις Xiamen, Shanghai, Tianjin και Hong Kong, και με προορισμούς τη Taiwan, το Vietnam, την Ιαπωνία και τη Κορέα. Τα ναυλωμένα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από το Hong Kong στις 20, Μαρτίου, 2012.

Η Κινέζικη κυβέρνηση σε συνεργασία με την δημοτική επιχείρηση Xiamen πρόκειται να επενδύσει περίπου 5 δισ. δολάρια στη προκυμαία της Xiamen και την περιοχή του λιμανιού για την ανάπτυξη μιας «Cruise homeport City”, μεθεματικό πάρκο, εμπορικό κέντρο, πολυτελή ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, καθώς και ένα νέο, λιμάνι για τα κρουαζιερόπλοια. Η Xiamen βρίσκεται μεταξύ της Σαγκάης και του Χονγκ Κονγκ, σε λιγότερο από 200 μίλια από την Ταϊπέι (Ταϊβάν), και είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ταχύτερα αναπτυσσόμενα κινεζικα λιμάνια κατά μήκος της ακτής.

“Η Κίνα έχει καταπληκτικές ευκαιρίες για τη βιομηχανία της κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης των λιμενικών υποδομών για την προσέλκυση vacationers από όλο τον κόσμο,” τόνισε ο Michael Bayley, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Διεθνούς για την Royal Caribbean Cruises Ltd “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη δημοτική επιχείρηση Xiamen και την China World Cruises σε αυτή της στρατηγικής σημασίας συμφωνία. “

«Πιστεύουμε ότι η Royal Caribbean International είναι η σωστή επιλογή από τις εταιρίες κρουαζιερών για να συνεργαστούμε στην ανάπτυξη του κλάδου του τουρισμού κρουαζιέρας στην Κίνα», είπε ο George Buge Zhang, Πρόεδρος της Κίνας World Cruises. «Σε λίγα χρόνια, θα έχουν καθιερωθεί ως ο ηγέτης της αγοράς, όταν θα γνωρίζουν τις τοπικές συνθήκες και ανάγκες της αγοράς και τις προτιμήσεις των κινεζικών πελατών.”

Πηγή: www.cruiseindustrynews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.