Home Τουρισμός Στην Ινδία ο ΓΓ του ΕΟΤ κ. Γ. Κολέτσος και η Βουλευτής...

Στην Ινδία ο ΓΓ του ΕΟΤ κ. Γ. Κολέτσος και η Βουλευτής και εισηγήτρια του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Τουρισμού, κυρία Μάγια Τσόκλη

India - Jaipur - Amber PalaceΤην ευκαιρία να συναντηθούν με κορυφαίους παράγοντες του τουριστικού χώρου της Ινδίας, προκειμένου να παρουσιάσουν, την  τουριστική ταυτότητα της χώρας μας και την αξία του προσφερόμενου προϊόντος καθώς και τις μοναδικές τουριστικές εμπειρίες για καθένα από τους τουριστικούς κλάδους θα έχουν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κύριος Γιώργος Κολέτσος και η Βουλευτής και εισηγήτρια του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Τουρισμού, κυρία Μάγια Τσόκλη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Βομβάη και το Νέο Δελχί.
Σκοπός της επίσκεψης είναι αξιοποίηση της τουριστικής αγοράς της Ινδίας που αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο και στο πλαίσιο της υλοποίησης του στοχευμένου πλάνου ενεργειών και δράσεων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ανά χώρα, αλλά και η διαμόρφωση στρατηγικής επικοινωνίας και προβολής καθώς και η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός στην Ινδική αγορά.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version