Αρχική Airlines News Η Turkish Airlines ενώνει την Κορέα με την Ελλάδα

Η Turkish Airlines ενώνει την Κορέα με την Ελλάδα

Turkish airlines“Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς που καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε το δεύτερο ταξίδι μέσα στο έτος, με τη συμμετοχή -αυτή τη φορά- ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Κορέα. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ενέργεια, που σκοπό έχει τη γενικότερη ενίσχυση του τουρισμού και την ανάδειξη νέων προορισμών, με το άνοιγμα της ασιατικής αγοράς.”
Με αυτά τα λόγια η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Gulay Ozturk, σκιαγράφησε το 2ο FAM trip, που διοργάνωσε η Turkish Airlines και το οποίο αφορούσε κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Σεούλ.
Σκοπός της Turkish Airlines είναι να δημιουργήσει ένα νέο τουριστικό ρεύμα από την Κορέα, έναν (μόνο) από τους 190 προορισμούς που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο δίκτυό της.
Τη σπουδαιότητα αυτής της ενέργειας και τα παράπλευρα οφέλη, ανέδειξε μέσα από τον χαιρετισμό που απηύθυνε στους Κορεάτες, ο περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αρναουτάκης.
“Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη μείωση των τουριστών και την αύξηση των επισκεπτών στην Κρήτη, οι αγορές της Ασίας αποτελούν μέρος των στρατηγικών μας, για την επιτυχία αυτού του ποιοτικού στόχου στα επόμενα χρόνια.
Σε μας εναπόκειται η ευθύνη να διαμορφώσουμε κατά τον πληρέστερο τρόπο τις συνθήκες, ώστε οι επισκέπτες μας -από τις μακρινές ιδίως χώρες- να αποζημιωθούν μέσα από αισθήσεις, γνώσεις, γεύσεις και προτάσεις οι οποίες συμπυκνώνουν την Κρητική κληρονομιά χιλιάδων χρόνων”.
Πρώτος σταθμός της δεκατετραμελούς αποστολής, την οποία υποδέχθηκε η διευθύντρια της εταιρίας στην Ελλάδα κ. Gulay Ozturk, ήταν η Αθήνα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή της Turkish Airlines στη Σεούλ, κ. Selim Binatli, φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο “Grande Bretagne” και  είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, το Νέο Μουσείο, το Καλλιμάρμαρο και να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας.
Ακολούθησε το ταξίδι στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο, όπου οι φιλοξενούμενοι της THY ξεναγήθηκαν στο ανάκτορο της Κνωσού και στη συνέχεια μετέβησαν στην Ελούντα και το ξενοδοχείο “Elounda Mare”.
Την αποστολή υποδέχθηκε η οικογένεια Κοκοτού, ενώ ακολούθησε ξενάγηση στα τρία ξενοδοχειακά συγκροτήματα: Elounda Mare, Porto Elounda και Elounda Peninsula. Οι Κορεάτες πράκτορες ταξίδεψαν και στη Σπιναλόγκα.
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους και την στήριξη τους, τα δύο κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα, που μας φιλοξένησαν, το Elounda και το Grande Bretagne, την οικογένεια Κοκοτού και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel Plan, που στάθηκε δίπλα μας σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού” συμπλήρωσε η κ. Gulay Ozturk.

Η Turkish Airlines προσφέρει καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς τη Σεούλ και αντιστρόφως, μέσω Istanbul.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.