Αρχική Αεροπορικά Νέα Nέες καλοκαιρινές προσφορές στις πτήσεις της Olympic Air

Nέες καλοκαιρινές προσφορές στις πτήσεις της Olympic Air

A320Η Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό, εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου, την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές από/προς την Κύπρο, με εισιτήρια  που ξεκινούν από τα 55 ευρώ με αφετηρία την Αθήνα και από 45 ευρώ με αφετηρία τη Λάρνακα.
Οι τιμές αυτές είναι τελικές, ισχύουν για απλή διαδρομή και συμπεριλαμβάνουν φόρους και χρέωση κράτησης μέσω της ιστοσελίδας  www.olympicair.com.
Η προσφορά αφορά 3.800 θέσεις και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από Τρίτη 2 Αυγούστου έως και την Τρίτη 9 Αυγούστου,  για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 17 Αυγούστου έως και τις  31 Οκτωβρίου 2011.
Στο ίδιο πλαίσιο καλοκαιρινών προσφορών η Olympic Air σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε με χαμηλές τιμές στη Σόφια, με εισιτήρια  που ξεκινούν από τα 79 ευρώ για τη διαδρομή Αθήνα – Σόφια και από 59 ευρώ για το σκέλος Σόφια – Αθήνα.  Οι τιμές αυτές είναι τελικές, ισχύουν για απλή διαδρομή και συμπεριλαμβάνουν φόρους  και χρέωση κράτησης μέσω της ιστοσελίδας  www.olympicair.com.
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από Τρίτη 2 Αυγούστου έως και 31 Αυγούστου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 2 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.