Home Αεροπορικά Νέα H Germanwings ξεκινάει νέες πτήσεις για Κόσοβο!!

H Germanwings ξεκινάει νέες πτήσεις για Κόσοβο!!

GermanwingsΗ Germanwings εδραιώνοντας τη συνεργασία της με την Kosova Airlines ξεκινάει από τις 9 Σεπτεμβρίου 2011 την σύνδεση ανάμεσα σε Γερμανία και Πρίστινα, παρότι παλαιότερα είχε ανακοινώσει την έναρξη αυτών των διαδρομών στις αρχές Νοεμβρίου.

Η στενή της συνεργασία με την Kosova Airlines/Eurokoha αναφέρεται συνολικά σε 14 πτήσεις ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από διαφορετικές γερμανικές τοποθεσίες, κατά τη διάρκεια του χειμερινού προγράμματος 2011, με προορισμό την Πρίστινα. Για την ακρίβεια, από αρχές Νοεμβρίου η Germanwings θα προσφέρει συνολικά τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Στουτγκάρδη, Ντύσσελντορφ και Μόναχο και οπωσδήποτε μία την εβδομάδα από Αμβούργο, Κολωνία/ Βόννη, Φρανκφούρτη, Βερολίνο – Schönefeld και Ανόβερο, με προορισμό την Πρίστινα.

Η αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρεία, Germanwings και η Kosova Airlines/Eurokoha διατηρούν μία άκρως εποικοδομητική συνεργασία ήδη από το 2006. Με την φετινή επέκταση της συνεργασίας τους, η Germanwings αποσκοπεί σε μία αύξηση της επιβατικής της κίνησης κατά 200.000 επιβάτες ετησίως.

Η πρωιμότερη έναρξη των πτήσεων της εταιρείας προς τον συγκεκριμένο προορισμό, παρά την προκαθορισμένη ημερομηνία, υποδεικνύει περίτρανα την ευελιξία της Germanwings  στις συμπράξεις της με σημαντικούς της συνεργάτες.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.