Αρχική General Discover agora, shopping in Greece

Discover agora, shopping in Greece

Celestyal Cruises

discover agora - shopping in GreeceΗ ΕΣΕΕ μετά την πρωτοβουλία “Shopping Festival” του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, ζήτησε τις άμεσες ενέργειες, από όλες τις Ομοσπονδίες και ιδιαίτερα από τις δύο πλέον «τουριστικές» της Κρήτης και της Δωδεκανήσου να αξιοποιήσουν το διαφημιστικό υλικό, ώστε με τη συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων να συμβάλουν στην τόνωση των τοπικών αγορών.
Συγκεκριμένα η Συνομοσπονδία, με στόχο την τόνωση της αγοράς με την προσέλκυση τουριστών (αλλοδαπών και Ελλήνων). Αλλά και τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας που παρουσιάζουν τα κλειστά μαγαζιά, προτείνει στα μέλη της να χρησιμοποιήσουν το διαφημιστικό υλικό, που απέστειλε προς όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους  σε ηλεκτρονική μορφή και το οποίο περιλαμβάνει:

1. Αυτοκόλλητο βιτρίνας: Το αυτοκόλλητο βιτρίνας είναι το λογότυπο – slogan των νέων ενεργειών. Discover agora, shopping in Greece. Στην ουσία, το αυτοκόλλητο αυτό είναι το σήμα που λέει στον τουρίστα – αγοραστή ότι βρίσκεται σε ένα μαγαζί που τηρεί τις προδιαγραφές για μια καλή αγοραστική εμπειρία- shopping experience.

2. Αφίσα – Greece: sea, sun & shopping: Σε αυτή την αφίσα πολύ εύστοχα και δημιουργικά χρησιμοποιούμε τα 3 S για τα οποία είναι γνωστή η Ελλάδα (σε Έλληνες και ξένους), αντικαθιστώντας το τρίτο S με το Shopping. Έτσι, ισχυροποιούμε πολύ το μήνυμά μας, δημιουργώντας στο μυαλό του καταναλωτή μια νέα κατάσταση προς όφελός μας.

3. Αφίσα – κλειστά μαγαζιά: Με αυτή την αφίσα η καταθλιπτική εικόνα των κλειστών καταστημάτων αλλάζει. Χρησιμοποιούμε μια ενδιαφέρουσα γυναίκα (έτσι ώστε να τονωθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα), η οποία μας ρωτάει: μήπως εδώ βρίσκεται το νέο σου μαγαζί; Μια αφίσα που ομορφαίνει, παρακινεί προς ενοικίαση και σίγουρα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα στην εικόνα ενός κλειστού μαγαζιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.