Αρχική Ξενοδοχεία Στον ΕΟΤ δίνει τη σκυτάλη η ΕΞΑ-Α

Στον ΕΟΤ δίνει τη σκυτάλη η ΕΞΑ-Α

EΞΑ-ΑΟ ΕΟΤ θα συνεχίσει τη καμπάνια προβολής για την προώθηση από την EXPEDIA.COM του προορισμού «ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ», μιας πρωτοποριακής κίνησης της ΕΞΑ-Α.
Εν τω μεταξύ με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τελευταία φάση της συνεργασίας της ΕΞΑ-Α με την EXPEDIA.COM για την προώθηση του προορισμού «ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ», μιας κίνησης της ΕΞΑ-Α προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του “desirability” για την περιοχή, σε μία περίοδο που ο καταιγισμός αρνητικών ειδήσεων και γεγονότων ήταν και είναι πρωτοφανής.
Τα αναλυτικά, μετρήσιμα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής, αποδεικνύουν ότι με στοχευμένες και καλά μελετημένες κινήσεις, το θετικό αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο. Τα αριθμητικά δεδομένα μιλούν από μόνα τους:  Η επισκεψιμότητα του προορισμού ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ, μέσω των καναλιών της EXPEDIA, αυξήθηκε κατά 59% στο διάστημα από 21 Απριλίου έως 19 Ιουνίου 2011, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.
Η συνολική επένδυση της ΕΞΑ-Α και των ξενοδοχείων-μελών της που συμμετείχαν στην προσπάθεια, έφτασε τα ($) 75.000. Οι «υπό στόχευση» αγορές ήταν αυτές των Η.Π.Α., του Καναδά, της Αυστραλίας, της Σουηδίας και της Νορβηγίας. Αξίζει εδώ να επισημάνουμε τη μεγάλη αποτελεσματικότητα που είχε η καμπάνια στις Σκανδιναβικές χώρες, λόγω κυρίως της στοχευμένης διαφήμισης της Αθήνας-Αττικής σε ανταγωνιστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Θεωρούμε ότι η προσπάθεια αυτή λειτούργησε απόλυτα «πυροσβεστικά», σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τον Ελληνικό και ιδιαίτερα για τον Αθηναϊκό τουρισμό.
Το ΥΠΠΟΤ, διά του υπουργού κ. Παύλου Γερουλάνου, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΕΞΑ-Α για συνέχεια της καμπάνιας, αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρωτοπόρας προσπάθειας των ξενοδόχων της Αττικής, ειδικά μετά τα δυσφημιστικά γεγονότα του Ιουνίου και δρομολόγησε μετά από σχετική συμφωνία και με γρήγορες διαδικασίες την έναρξη νέας -τρίμηνης αυτή τη φορά- καμπάνιας, από τα τέλη Αυγούστου, στις αγορές των Η.Π.Α., του Καναδά, της Αυστραλίας και της Αγγλίας, σε συνεργασία και με τη χρηματοδότηση του Ε.Ο.Τ. Από πλευράς της ΕΞΑ-Α, αναγνωρίζουμε την ευστοχία αλλά και την αξία αυτής της κίνησης, η οποία στηρίζει επί της ουσίας την Αθήνα – Αττική και δίνει «χέρι βοήθειας» από πλευράς του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του ΕΟΤ – στην πλέον κατάλληλη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.