Αρχική Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας Σημαντική η πρωτοβουλία Σαμαρά για την υπογραφή εθνικού συμβολαίου τονίζει το ΞΕΕ

Σημαντική η πρωτοβουλία Σαμαρά για την υπογραφή εθνικού συμβολαίου τονίζει το ΞΕΕ

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ΕλλάδοςΜε χθεσινή ανακοίνωσή του το ΞΕΕ χαιρετίζει με ικανοποίηση τη πρόταση του κ. Αντώνη Σαμαρά για τη συνυπογραφή εθνικού συμβολαίου για τον τουρισμό και προτρέπει τις πολιτικές δυνάμεις και την κυβέρνηση να συμπράξουν.
Πιο συγκεκριμένα το ΞΕΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος πιστεύει και υποστηρίζει ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι μια κοινωνική και όχι απλά επαγγελματική δραστηριότητα.
Η συμμετοχή όλης της κοινωνίας και κατ΄ επέκταση των κομμάτων και όλων των πολιτικών δυνάμεων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία οποιασδήποτε τουριστικής πολιτικής.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία μια εθνική στρατηγική για τον τουρισμό. Οι εικόνες που έχουμε εκπέμψει τους τελευταίους μήνες στο διεθνές ακροατήριο έχουν βαθύτατα πληγώσει την τουριστική εικόνα της χώρας.
Υπό αυτό το πρίσμα, η πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για τη συνυπογραφή εθνικού συμβολαίου για τον τουρισμό είναι μια σημαντική πρωτοβουλία, την οποία εάν υιοθετήσουν και οι υπόλοιπες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις με τη σύμπραξη της κυβέρνησης, όπως έχει εκφραστεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, δίνει τη δυνατότητα στον τουρισμό να κάνει την υπέρβαση και να αποτελέσει τον μοχλό εξόδου της οικονομίας και της χώρας από την κρίση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.