Αρχική Αεροπορικά Νέα Γκουρμέ γεύματα ‘A La Carte’ από τον Σεπτέμβριο στη KLM

Γκουρμέ γεύματα ‘A La Carte’ από τον Σεπτέμβριο στη KLM

A la carte menu on KLM flightΑπό τις 14 Σεπτεμβρίου, 2011, η KLM Royal Dutch Airlines θα προσφέρει στους επιβάτες της Οικονονομικής Θέσης  (Economy Class), την  δυνατότητα   να παραγγείλουν γεύματα  ‘a la carte’ στις υπερατλαντικές πτήσεις που φεύγουν από το Αμστερνταμ. Αυτή η υπηρεσία προσφέρεται σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα εξυπηρέτηση.  4 διαφορετικά γεύματα  ‘a la carte’  θα ειναι διαθέσιμα με μία  μικρή επιβάρυνση.

Το μενού ‘a la carte’ θα περιλαμβάνει  Healthy Japanese, ένα ελαφρύ Ιαπωνέζικο γεύμα:  Bella Italia, με δημοφιλή Ιταλικά πιάτα:ένα  Indonesian Rice Table, μία ποικιλία από παραδοσιακα Ινδονησιακά πιάτα, και ένα ξεχωριστό Vegetarian Meal.  Ολα τα πιάτα παρασκευάζονται από φρέσκα και υγιεινά υλικά, και οι τιμές θα κυμαίνονται από €12 – €15.  Ο επιβάτης μπορεί να διαλέξει: το βασικό γεύμα που προσφέρεται, ή ένα από τα 4 γκουρμέ γεύματα από το ‘a la carte’ μενού.

«Η KLM  πραγματοποίησε μία επιτυχημένη δοκιμή  της ‘a la carte’ εξυπηρέτησης τον τελευταίο χρόνο  σε πτήσεις  προς 8 διαφορετικούς προορισμούς, με αναχώρηση από Αμστερνταμ», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της KLM, Erik  Varwijk.  «Αυτή η εξέλιξη, έρχεται ανταποκρινόμεη στην ολοένα αυξανόμενη απαίτηση του επιβάτη για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση,  προσφέροντάς του  περισσότερη ποικιλία και περισσότερες επιλογές, ενώ του δίνεται η δυνατότητα να προσδιορίσει ο ίδιος την ‘εμπειρία’  του  ταξιδιού του. Η μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε μενού,  ακολούθησε την  ευρύτερη επιλογή  σε άνεση καθίσματος, και  την  ποικιλία στα  προγράμματα ψυχαγωγίας.  Οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν από 4 γκουρμέ πιάτα, και μπορούν να τα παραγγείλουν πρίν από την πτήση τους.»

Οι  επιβάτες μπορούν να δώσουνε την παραγγελία τους από 90 ημέρες  έως και 48ώρες πρίν από την αναχώρηση της πτήσης τους.  Η KLM προσφέρει την εξυπηρέτηση ‘a la carte’ στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης στις υπερατλαντικές πτήσεις που αναχωρούν από το Αμστερνταμ σε σχεδόν όλους τους προορισμούς με εξαίρεση το Τορόντο, Σαν Φρανσίσκο, Τελ Αβιβ και Καϊρο.  Από την  άλλη εβδομάδα, οι επιβάτες που έχουν ήδη κλείσει το εισιτήριό τους, μπορούν να δώσουν τις παραγγελίες τους  στο  ‘Manage My Booking’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.