Αρχική Airlines News Από 1η Σεπτεμβρίου η ευθυγράμμιση στο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών από τη Skyteam

Από 1η Σεπτεμβρίου η ευθυγράμμιση στο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών από τη Skyteam

skyteamΗ συμμαχία αεροπορικών εταιριών Skyteam σχεδιάζει να εισαγάγει μια νέα τυποποιημένη πολιτική για επιπλέον αποσκευές και στις 13 αεροπορικές εταιρίες-μέλη για τα senior loyalty scheme members.

Η νέα πολιτική, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου, για όλα τα Elite and Elite Plus μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της SkyTeam (FFP-frequent flyer programme), δικαιούνται το ίδιο πρόσθετο βάρος αποσκευών.

Τα Elite μέλη θα μπορούν να κάνουν check in με 10 κιλά επιπλέον ή μία επιπλέον αποσκευή, πέραν από αυτό που ισχύει για κάθε εταιρία.

Τα Elite Plus μέλη θα είναι σε θέση να πάρουν επιπλέον 20 κιλά, ή μία επιπλέον αποσκευή, πέραν από αυτό που ισχύει για κάθε εταιρία.

Οι επιβάτες που ανήκουν στο προγράμμα τακτικών επιβατών των αεροπορικών εταιρειών γίνονται αυτόματα μέλη του ενωποιημένου προγράμματος τακτικών επιβατών της SkyTeam.

Για παράδειγμα, τα Silver μέλη της Flying Blue Air France, θα έχουν τα προνόμια SkyTeam Elite, ενώ οι Gold και Platinum θα δικαούνται το επίπεδο προνομίων SkyTeam Elite Plus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.