Αρχική Airlines News Πολλών εκατομμυρίων δολαρίων επένδυση από την United Continental

Πολλών εκατομμυρίων δολαρίων επένδυση από την United Continental

united ContinentalΗ United Continental Holdings ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επενδύσει 550 εκατομμύρια δολάρια σε αναβάθμιση του στόλου.

Η επένδυση θα περιλαμβάνει την προσθήκη επίπεδων καθίσματων και την εισαγωγή συστημάτων βίντεο εν πτήση για χρήστες με laptop, tablet και smarphone μέσω wifi και διασύνδεση με iPod.

Το Σεπτέμβριο, θα προστεθούν σε 62 αεροσκάφη επίπεδα καθίσματα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των αεροσκαφών με αυτόν τον τύπο καθισμάτων σε 185.

Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει τα πλήρη στοιχεία των νέων premium seating, αλλά αναφέρει σε ανακοίνωσή της οτι θα είναι “όλα καινούργια» και διαθέσιμα στα 26 Boeing 767 (12 της Continental και 14 της United), που χρησιμοποιούνται κυρίως για πτήσεις που εξυπηρετούν trans-Atlantic, Λατινική Αμερική και την Χαβάη.

Επίσης αυτό το φθινόπωρο, United Continental θα ξεκινήσει την εγκατάσταση των καθισμάτων Economy Plus σε όλα τα αεροσκάφη της Continental, με στόχο να φθάσει τα 130 αεροσκάφη, με τον επιπλέον χώρο για τα πόδια, μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2012.

Αυτό θα σημαίνει ένα πιο τυποποιημένο προϊόν σε όλο τον στόλο της United και της Continental, που αποτελεί βασικό στόχο, μετά την επίσημη συγχώνευση τους το Μάιο του 2010, σύμφωνα με το Jeff Smisek, CEO της Unided Continental.

«Αυτές οι βελτιώσεις … θα προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία ταξιδιού για τους πελάτες μας », τόνισε και συνέχισε πως “Σχεδιάζουμε πολλές άλλες βελτιώσεις, τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα, η οποίες θα ανακοινωθούν στο μέλλον.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.