Αρχική Αεροπορικά Νέα Από την Ουάσινγκτον στη Νταμάμ

Από την Ουάσινγκτον στη Νταμάμ

Η Turkish Airlines μεταφέρει την ομάδα της ΜπαρτσελόναΗ Turkish Airlines είναι η επιλογή των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων του πλανήτη, είναι η επιλογή του Κόμπι Μπράιαντ, μα πάνω απ’ όλα είναι η σταθερή επιλογή εκατομμύρια επιβατών σε όλο τον πλανήτη.
Η Turkish Airlines είναι περήφανη που μεταφέρει την ομάδα της Μπαρτσελόνα κι οι παίκτες της ομάδας από την Καταλονία είναι ευτυχισμένοι για την άνεση που τους παρέχεται. Γιατί, μπορεί το ταξίδι της επιστροφής από την Αμερική να ήταν πολύωρο, όμως η ΤΗΥ φρόντισε να είναι απολαυστικό.
Βεβαίως, δεν είναι οι μόνοι που ταξιδεύουν. Για την ακρίβεια, δεν μετακινούνται ποτέ μόνοι, αφού τους ακολουθούν αμέτρητοι πιστοί οπαδοί, όπως φαίνεται και από το βίντεο  http://youtu.be/ooXcAKHz_eE με τους fans των «μπλαουγκράνα».
Η Turkish Airlines είναι «υποχρεωμένη» να φροντίζει για όλους. Γιατί κάθε «πελάτης» είναι με τον τρόπο του… μεγάλος. Κι αν πρέπει να φροντίσει να φτάσει με άνεση η Μπαρτσελόνα σε κάθε σημείο του πλανήτη, το ίδιο φροντίζει και για καθέναν που θέλει να ταξιδέψει στον προορισμό της αρεσκείας του.
Γι’ αυτό διαρκώς αναζητούνται νέοι ορίζοντες. Η Turkish Airlines ανακοινώνει το άνοιγμα τριών εβδομαδιαίων πτήσεων, από τις 17 Οκτωβρίου, προς την Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας, απλώνοντας έτσι κι άλλο το ήδη τεράστιο δίκτυο που καλύπτει. Και γνωρίζετε πως όσο αυξάνονται οι προορισμοί, τόσο συνεχίζεται η προσπάθεια για περιορισμό του κόστους.
Επειδή πρέπει καθένας από τους επιβάτες να νιώθει σαν τον… Μέσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.