Αρχική Airlines News Αεροπορικό δυστύχημα σκοτώνει 12 στην Αρκτική του Καναδά

Αεροπορικό δυστύχημα σκοτώνει 12 στην Αρκτική του Καναδά

Αεροπορικό δυστύχημα σκοτώνει 12 στην Αρκτική του Καναδά Resolute BayΜια πτήση τσάρτερ συνετρίβη το Σάββατο το απόγευμα στην Αρκτική του Καναδά, κοντά Resolute Bay, σκοτώνοντας 12 άτομα και τραυματίζοντας άλλα τρία.
Το Boeing 737-200, καθ ‘οδόν προς Resolute Bay από Yellowknife, συνετρίβει περίπου 10 λεπτά μετά από την τελευταία επικοινωνία ανέφερε, σύμφωνα με την First Air, μια αεροπορική εταιρεία με έδρα το Kanata, Ontario. Έντεκα επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος επέβαιναν το σκάφος.

Οι επιζώντες ήταν δύο ενήλικες και ένα παιδί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Qikiqtani στο Iqaluit. Ένας από τους ενήλικες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Πυροσβέστες, ιατρικές ομάδες, η αστυνομία και τα μέλη του καναδικού στρατού ήταν μεταξύ των πρώτων για να ανταποκριθεί στο ατύχημα.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει δύο μαύρα κουτιά στο σημείο της συντριβής. Το Transportation Safety Board του Καναδά θα διερευνήσει τη συντριβή.

Τα αίτια της συντριβής κοντά στη αεροδρόμιο Resolute Bay δεν ήταν αμέσως γνωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.