Αρχική Φορείς Σαφής η παρότρυνση της ΝΔ, για τις κινητοποιήσεις των ταξί, λέει ο...

Σαφής η παρότρυνση της ΝΔ, για τις κινητοποιήσεις των ταξί, λέει ο Γερουλάνος

pavlos geroulanosΔεν μας κάνει εντύπωση ότι μετά από τις κινητοποιήσεις των ιδιόκτητων ταξί, που έγιναν με την σαφή παρότρυνση της Νέας Δημοκρατίας, αδιαφορώντας για το κόστος στο τουρισμό και την εικόνα της χώρας διεθνώς, ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα της παράταξης του από την κατακραυγή της κοινωνίας.
Η απούσα από οτιδήποτε σχετικό με τον τουρισμό Νέα Δημοκρατία, ανακάλυψε ξαφνικά την ανάγκη για «…εθνικό συμβόλαιο για τον τουρισμό ανάμεσα σε κόμματα, κοινωνικούς εταίρους και συλλογικούς φορείς του κλάδου». Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία ούτε γνωρίζει, ούτε παρακολουθεί τα λαμβάνοντα χώρα και τις μεγάλες αλλαγές στο χώρο του τουρισμού. Είναι προφανές ότι αγνοεί παντελώς ότι η εθνική συναίνεση συνομολογήθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, δια στόματος τόσο του απελθόντος προέδρου Ν. Αγγελόπουλου, όσο και του νεοεκλεγέντος Α. Ανδρεάδη οι οποίοι ενώπιον του Πρωθυπουργού εξήραν την πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.