Αρχική Αεροπορικά Νέα Weekendair: Προσιτές καλοκαιρινές διακοπές με την Olympic Air

Weekendair: Προσιτές καλοκαιρινές διακοπές με την Olympic Air

Η Olympic Air συνεχίζει να προσφέρει στο επιβατικό κοινό, ακόμα και στο μέσον του Καλοκαιριού, την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς  προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Καβάλα, Ηράκλειο, Σύρος και Θεσσαλονίκη (από και προς Αθήνα). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Κάϊρο και Τίρανα (από και προς Αθήνα).
Η προσφορά, για 400 θέσεις, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και την Τετάρτη 10 Αυγούστου.
Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 98 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 81 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 84 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 65 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:
Αθήνα – Κάϊρο
από €98
Κάϊρο – Αθήνα  
από €87
Αθήνα – Τίρανα
από €100
Τίρανα – Αθήνα
από €81

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.