Αρχική Hotels Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια, το «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Αρχοντικό»

Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια, το «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Αρχοντικό»

Kinsterna Hotel & SpaΜετά την πρόσφατη διάκρισή του στην Hot List 2011 του βρετανικού Conde Nast Traveller, το μοναδικό Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αποσπώντας μια νέα σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους.
Τα «Βραβεία Κοινού 2010» που διοργανώθηκαν από την ελληνική έκδοση του Conde Nast Traveller των εκδόσεων Λυμπέρη, ανέδειξαν το Kinsterna Hotel & Spa «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Αρχοντικό».
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Grand Resort Lagonissi, όπου παρευρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς, αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι κρατικών φορέων.
Η σημανική αυτή διάκριση που προέρχεται από το αναγνωστικό κοινό, πιστοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι ακόμα και σε δύσκολες περιόδους, οι εξαιρετικές προσπάθειες που προάγουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιβραβεύονται έμπρακτα, καθώς η ανταπόκριση του κοινού μέσα στον πρώτο χρόνο σχεδόν λειτουργίας του Kinsterna Hotel & Spa, είναι πράγματι εντυπωσιακή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.