Αρχική Airlines News Θεσσαλονίκη – Μύκονος: Tο νέο δρομολόγιο της Olympic Air με τιμή γνωριμίας...

Θεσσαλονίκη – Μύκονος: Tο νέο δρομολόγιο της Olympic Air με τιμή γνωριμίας από 32 ευρώ

Olympic_Air_LogoH Οlympic Air εγκαινιάζει στις 28 Ιουλίου το νέο της δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μύκονος, το οποίο θα εκτελείται τρείς φορές την εβδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, καλύπτοντας ιδανικά τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού της Βόρειας Ελλάδας, συνδέοντάς το απευθείας με έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Το νέο δρομολόγιο θα ισχύει μέχρι 10 Σεπτεμβρίου. Η τιμή γνωριμίας ξεκινάει από 32 ευρώ (τελική τιμή για απλή μετάβαση) για πωλήσεις που θα γίνουν από 16 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου. Η τιμή αυτή ισχύει για κρατήσεις μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας www.olympicair.com για ταξίδια που θα γίνουν μέχρι 31 Αυγούστου 2011.
Η πτήση ΟΑ860 θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 20:35 με άφιξη στη Μύκονο στις 21:40. H ίδια πτήση το Σάββατο θα αναχωρεί από τη συμπρωτεύουσα στις 17:35 με άφιξη στο νησί στις 18:40.
Αντίστοιχα η πτήση ΟΑ861 θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο της Μυκόνου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 22:05 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 23:15. To Σάββατο θα αναχωρεί από το νησί στις 19:05 με άφιξη στη συμπρωτεύουσα στις 20:15.
Το νέο δρομολόγιο έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες ενισχυμένες αεροπορικές συνδέσεις της Olympic Air από Θεσσαλονίκη προς άλλους δημοφιλείς προορισμούς, όπως: Ηράκλειο, Χανιά, Μυτιλήνη, Ρόδο και Σκιάθο.
Aνταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού η Olympic Air προσπαθεί πάντα να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τουριστική κίνηση συμβάλλοντας στην Οικονομία της χώρας.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 801 801 0101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +30 210 3550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.