Αρχική Hotels Το κοινό ψήφισε το Sani Resort ως το καλύτερο resort στην Ελλάδα

Το κοινό ψήφισε το Sani Resort ως το καλύτερο resort στην Ελλάδα

Sani Resort-Condé Nast Traveller-AwardΚορυφαίo resort στην Ελλάδα αναδείχθηκε το Sani Resort, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Condé Nast Traveller Awards», που διοργανώνει για 2η χρονιά στην Ελλάδα από το περιοδικό Condé Nast Traveller των Εκδόσεων Λυμπέρη. Σύμφωνα με το Conde Nast Traveller το Sani Resort βαθμολογήθηκε με 92% (85,83 -4,82) τόσο για τις εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας όσο και για τις ανέσεις που προσφέρει για την οικογένεια.
Το βραβείο αυτό έρχεται ως επιβράβευση εκ μέρους του κοινού, της φιλοσοφίας της ΣΑΝΗ ΑΕ η οποία στοχεύει πάντα στη διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο. Το Sani Resort είναι ένας κόσμος ο οποίος χτίστηκε μέσα από την εμπειρία, την τόλμη, το όραμα. Όραμα το οποίο υλοποιείται από το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας που με μοναδική επαγγελματική συνείδηση και αγάπη ξετυλίγουν μπροστά στον φιλοξενούμενο τη νέα πραγματικότητα των διακοπών όπως θα πρέπει να είναι. Σ’ αυτήν τη χρονική στιγμή, απαραίτητο ζητούμενο για το κοινό ενός θερέτρου είναι να βιώνει τις διακοπές του σ’ ένα πλαίσιο ουσιαστικό, να εισπράττει από αυτές σεβασμό, εμπειρία, απόλαυση ουσιαστική και πνευματική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.