Αρχική Κρουαζιέρες Condé Nast Traveller Awards Ακόμα ένα βραβείο για την Navigator

Condé Nast Traveller Awards Ακόμα ένα βραβείο για την Navigator

Condé Nast Traveller Awards Ακόμα ένα βραβείο για την Navigator
Condé Nast Traveller Awards Ακόμα ένα βραβείο για την Navigator

Η εταιρία Navigator Travel & Tourist Services βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και επιλέχθηκε ως η Δημοφιλέστερη εταιρία Διοργάνωσης Κρουαζιερών (Μικρά Πλοία), από τους αναγνώστες του περιοδικού Condé Nast Traveller στη ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στο Grand Resort Lagonissi, παρουσία υψηλών στελεχών του τουρισμού.

Η ελληνική έκδοση του Condé Nast Traveller, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές της επιτυχημένης διοργάνωσης σε Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία, ξεκίνησε πέρσι να διοργανώνει και για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό τα «Βραβεία Κοινού».

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, πρόεδρος της εταιρίας Navigator Travel & Tourist Services σχολιάζοντας την νίκη της εταιρίας του στον κλάδο της κρουαζιέρας τόνισε ότι «Η εταιρία μας που δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στις κρουαζιέρες κάνει μια προσπάθεια να ενημερώσει το ελληνικό κοινό για αυτή τη μορφή διακοπών. Στην Ελλάδα η κρουαζιέρα είναι γνωστή από τους ξένους που απολαμβάνουν τα νησιά μας και τη θάλασσα μας, εδώ και μερικά χρόνια, όμως αποτελεί ένα θαυμάσιο τρόπο διακοπών και για την ελληνική οικογένεια. Δεν είναι άπιαστο όνειρο, είναι μια προσιτή πολυτέλεια. Κύριος σκοπός της εταιρεία ς μας είναι η παροχή ενός αλάνθαστου, επαγγελματικού, οικονομικού και χωρίς προβληματισμούς προγράμματος υποστήριξης για τις εκδηλώσεις και τις περιηγήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι με μια μόνο τιμή συμπεριλαμβάνονται πολλές υπηρεσίες. Πρέπει να τονίσω ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την Ελληνική αγορά που προτιμά μια κρουαζιέρα ως τρόπο διακοπών, όμως πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα πολύ μεγάλη δυνατότητα διεύρυνσης».

Για φέτος έχουν επιλεγεί κρουαζιέρες που είναι ειδικά διαμορφωμένες στα γούστα της ελληνικής αγοράς. Μπορεί λοιπόν κάποιος να ταξιδέψει στα παράλια της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Κορσικής και της Ιταλίας στην 10ημερη κρουαζιέρα με το Azamara Journey, ή να γνωρίσει τα ελληνικά νησιά και τα βασικά λιμάνια της Τουρκίας μέσα σε μια εβδομάδα με το Azamara Quest. Επίσης το Azamara Quest θα επισκεφθεί το Μαυροβούνιο και την Κροατία προσφέροντας μια αξέχαστη κρουαζιέρα στις δαντελωτές Δαλματικές Ακτές. Το Mariner of the Seas θα κάνει κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο, ενω το Celebrity Silhouette θα επισκέπτεται τους Αγίου Τόπους ξεκινώντας από τη Ρώμη. Για εκείνους που ψάχνουν κάτι διαφορετικό το Oasis of the Seas κάνει υπέροχες κρουαζιέρες στην Ανατολική Καραϊβική συνδυάζοντας την πολυτέλεια με το εξωτικό περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.